Hvorfor råber de altid af mig istedet for at snakke.

forumspørgsmål

Hvorfor råber de altid af mig istedet for at snakke.

forumspørgsmål af
Mathilde
11 år
Oprettet 3 år 11 måneder siden

Hej jeg bliver virkelig tit råbet af. Hun begynder med at hæve stemmen, bliver virkelig ked af det. Hun siger det ikke er noget at græde af. Nogen gange var det bare fordi hendes mandhældt mere sukker på havregrynene imens jeg ikke havde gøre med det men prøv at gætte hvem der bliv råbt af, nemlig mig. Kan virkelig ikke holde det ud hader når folk råber/hæver stemmen af mig. Ingen ved det rigtig!!

Kommentarer

Jeg synes du skal sige til hvem end det er der råber af dig, at du bliver rigtig ked af det, og at der er andre måder at sige tingene på:)

92

Kan denne person der råber af dig have nogle interne problemer? Så som dårligt selvværd stress eller lignende? For rigtig mange mennesker, når de har for meget om ørene, bliver de mere impulsive og kan have tendens til at hæve stemmen noget oftere. Bliver du talt grimt til? I så fald må du slå hælene i! Jeg ved godt at det højt sansynligt er en voksen der hæver stemmen, men hvis hun taler grimt til dig, eller du føler dig nedgjort eller fornærmet, har du al ret til at sige stop. Du har grænser såvel som hun har grænser. Måske har hun svært ved at aflæse dig når hun er noget din grænse? Du må være tydelig i det gør og siger, ellers kan det være at hun misforstår pointen i at du græder. Du har al ret til at blive vred! 

Håber at jeg kunne hjælpe.

63

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program