Forelsket i en jehovas vidne :(

forumspørgsmål

Forelsket i en jehovas vidne :(

forumspørgsmål af
Liva
13 år
Oprettet 9 år 10 måneder siden

Kære alle sammen. Jeg er mega vild med en dreng fra min klasse, og jeg er 80% sikker på at han også kan lide mig. Men mit problem er bare, at han er jehovas vidne. Jehovas vidner må jo fx ikke have sex inden/udenfor ægteskab. Men må man godt være kærester??! Det skal lige nævnes at jeg ikke er jehova. Jeg er virkelig splittet lige nu, og håber så inderligt, at der er nogle som kan hjælpe..

Kommentarer

Jehovas vidner må ikke have kærester og som du selv siger, have sex før ægteskabet.

Det er vigtigt at i selv finder ud af hvad i syntes om hinanden, og om i har en fremtid sammen. Hans valg kommer til at være det sværeste da hvis han vælger at blive din kæreste, så kan han muligvis miste sine venner & familie indenfor Jehovas vidner. Så er det vigtigt at du giver ham så meget opbakning som muligt. Det er vigtigt at i ved hvad i føler for hinanden, da hvis at han bliver kærester med dig, og du slår op efter en måned, så har han intet sted at gå hen. Du er nød til at være der for ham, da det kommer til at blive nogle af de sværeste dage i hans liv.

Men held og lykke, håber i finder lykken sammen.

818

Du har ret i en ting, og det er det du skriver allerøverst, at man ikke må have sex før ægteskabet!
Derefter er det noget forbandet sludder du lukker ud!!
Jeg har selv haft forældre der var JV, og de havde ingen problemer med at jeg havde en kæreste.
Han mister ikke sin familie og venner indenfor JV hvis han vælger at få en kæreste udefra, men hvis du derimod er blevet døbt JV og finder dig en kæreste udefra OG flytter sammen med hende/ham, ja så risikerer man at miste familie og venner!
Men det kommer meget an på den indstilling de har, der er de extreme tilfælde man hører om i medierne og så er der altså osse normale selv tænkende individer blandt JV.

786

Det kommer an på hans opdragelse. Jeg kender JV'nere der har fået børn uden at være gift, og der blev ikke taget afstand, men hans forældre var meget fair på det område, og det samme var den menighed han kom i, det var ikke som man høre i medierne. De ved godt folk også vil leve lidt, og han drak vidst også indimellem øl.

742

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program