Hjælpe mig med at komme med gode idé hvad jeg skal lave?

forumspørgsmål

Hjælpe mig med at komme med gode idé hvad jeg skal lave?

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 4 år 7 måneder siden

Hejsa jeg er en dreng der spiller mange computer jeg er går døde i at spil computer og ved ikke hvad jeg skal lave og jeg vejer lidt for meget og når jeg til min computer så kigge jeg på YouTube der er ikke nogen gode video så nu tænker jeg på at cykel nogen kilometer nu vil jer om i har nogen gode idé som jeg kan lave jeg gik på vægten her igår den sagde ingen ting den vil ikke viser hvad jeg vejer den går til 150 kg så så jeg vil tror at jeg vejer 160 kg nu men har i nogen gode ide til mig?

Kommentarer

Løb/Gå dig en  tur i skoven med musik i ørene eller lign. Det der med at cykle lyder da heller ikke værst. Men husk, det hander VIRKELIG meget om kost. Motionen er for at forbrænde fedt, kosten er for at forhindre der kommer mere, men også for at forbrænde det der allerede er der. Du skal virkelig huske at quitte slikket og finde dig en balanceret kost.

213

Har du nogen gode ideer når man skal løbe det der holder mig tilbage for at løbe er at folk kigge på en det kan jeg ikke lidt 

206

Du kunne prøve at slå dine egne rekorder, høre noget musik der fange eller intressere dig. Prøv muligvis engelske sange, da din hjerne arbejder med at oversætte og give betydning til sangen.

225

Undskyld for det sene svar! Det du nævner med at folk kigger på dig, så du føler ubehag skal du bare ignorere. Man skal respektere folk der løber, hvis man løber, vil det bare sige at man kan tage sig sammen og stå ved egne mål. Der er ingen skam i at løbe uanset farve, form eller lign. Hvis nogen giver dig "øjnene" er alt du virkelig skal gøre, er at tænke "fuck dig" og komme videre.

190

Fuldstændig enig med Bertil. Ingen grund til at tage sig af det, hvis nogen kigger efter dig, når du løber. Det er SÅ sejt at tage en beslutning om at ændre sin livsstil, og du skal bare holde ved, at det er det rigtige for dig. Du bliver så glad for den beslutning på den lange bane.

Et andet godt tip er at starte til en holdsport. Jeg har hjulpet mange med et vægttab (arbejder som kostvejleder til dagligt), og jeg har i mange tilfælde set, at når man dyrker sport sammen med andre, er det bare lettere at holde ved og komme ud af døren hver gang. Det er også en god måde at få nye venner på. Så tænk evt. over, om der er en sport, du kunne tænke dig at prøve.

145

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program