En at slanke sig med

forumspørgsmål

En at slanke sig med

forumspørgsmål af
Nynne
16 år
Oprettet 6 år 2 måneder siden

Hej! Jeg hedder Nynne og er en pige på 16 år, som godt kunne tænke sig at blive bikini-klar over foråret. Jeg er dog ikke den mest viljestærke pige, og har en lidt for stor madglæde, så jeg kunne godt tænke mig en virtuel makker at holde gejsten og viljen med :-) Jeg tænkte, at man enten kunne få hinandens emails eller facebook, sådan at man gav hinanden opdateringer, gode råd og opskrifter - eller bare sagde: "jeg tager i fitten nu! skal du ikke også?" - simpelhen for at holde hinanden i gang. Også fordi jeg tror man vil arbejde mere for det, hvis man står til ansvar overfor en person - og omvendt, at personen står til ansvar overfor en selv :-) <3 Håber at der er en, som er med på den! (gerne flere :-))

Kommentarer

Hej Nynne

Det er en super fed idé du har fået og mon ikke der er andre unge på siden der kunne være friske på at være med på holde gejsten oppe hos hinanden. 

Jeg bliver dog nødt til at ødelægge planen en lille smule :( Cyberhus kan nemlig ikke bruges til at udveksle navne, mailadresser, facebook ID og lignende. For at sikre trygheden for alle unge der bruger debatten er vi nødt til at holde alle tråde 100 procent anonyme. 

Du er velkommen til at finde én eller flere virtuelle makkere her i den åbne tråd, men i bliver altså nødt til at blive i debatten og bruge den åbne tråd du har startet til at støtte hinanden.  

Mange hilsner

278

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program