hjælp

brevkassespørgsmål

hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 14 år 8 måneder siden

hejsa jeg er en pige ¨på 11 år. jeg føler jeg hele tiden behøver at gå i bad er det normalt og jeg er også begyndt at gå med lidt mekup jeg føler mig så voksen er det normalt xD

Svar: 

Hej

Hvor tit du behøver at gå i bad, afhænger af hvad du laver i løbet af dagen. Er du meget aktiv kan det være rart at gå i bad flere gange. Hvis du ikke er så aktiv med sport og fysiske ting, er det måske nok med en gang om dagen, eller hver anden dag. Sørg for at have en god deodorant, der er stor forskel på hvor længe de holder. Du kan spørge ekspedienterne i fx Matas om hjælp.

Det er meget forskelligt hvornår piger begynder at bruge makeup, da der er forskel på hvor moden man er og hvad man er interesseret i når man er på din alder. De fleste venter nok til de er lidt ældre. Det betyder ikke at det er forkert du gør det. Men det kommer også an på hvor meget man bruger. Makeup der ser naturligt ud kan være pænt, men det kan se forkert ud med fx en masse øjenskygge i stærke farver. Jeg synes du skal snakke med dine veninder, din mor eller en voksen på din skole eller klub om hvad der ser pænt ud og hvad der er for meget.

Venlig hilsen Denise

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program