Jeg er bekymret for ham..

forumspørgsmål

Jeg er bekymret for ham..

forumspørgsmål af
Maja
14 år
Oprettet 2 år 1 måned siden

Jeg har en ven som jeg har skrevet med over Snapchat i halvandet år nu. Han er et år ældre end mig men det har aldrig været et problem da jeg opfører mig ældre end andre på min alder. Først var vores venskab virkelig åbent og vi fortalte hinanden alt men han er blevet virkelig indelukket det sidste år og han fortæller mig ikke noget om hans liv længere. Jeg er i tvivl om han bare ikke kan lide mig mere eller om han er sådan overfor alle. Han er også begyndt at ryge og lave dumme ting med sine venner så jeg har prøvet at snakke med ham om det for han betyder virkelig meget men han vil absolut ikke have jeg blander mig i hans liv. Han bliver nogle gange sur på mig og siger jeg skal lade være med at stille så mange spørgsmål men jeg spørger kun fordi jeg er bekymret og ellers dør samtalen. Han virker virkelig ked af noget men han bliver sur hvis jeg spørger ham. Han siger bare han er okay og han kan også finde på at skrive nogle ikke så søde ting. De ting han siger gør mig rigtig ked af det men det lægger han åbenbart ikke mærke til. Jeg respektere ham men jeg er virkelig bange for han begynder at tage stoffer eller noget lignende. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for jeg kan ikke klare at han bliver sur og siger de ting til mig. Jeg er bange for jeg ikke er spænende nok til ham og det er derfor han er så kold. Han betyder virkelig meget for mig men det er ikke godt for mig. Hjælp

(Det skal siges at jeg har INGEN følelser for ham)

Kommentarer

Du har følelser for ham i den forstand af du er bekymret for ham. Jeg er ked af at sige at du ikke kan gøre noget. du har prøvet og det virker ikke til at han vil lytte. Han skal selv først anderkende sit problem og søge hjælp før at du kan gøre noget.

Jeg synes måske du skal tage lidt afstand fra ham fordi han giver dig så meget negativ energi. Det betyder ikke at du aldrig må snakke med ham igen men måske gøre det lidt mindre ofte.

203

Han er nok vokset fra dig. Det er trist men sådan er livet

197

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program