Jomfru

forumspørgsmål

Jomfru

forumspørgsmål af
Oliver
17 år
Oprettet 4 år 7 måneder siden

Hej jeg er en 17 årig jomfru som er meget genert rundt piger
Jeg har fundet en prostitueret der gerne vil mødes med mig og overvejer det virkelig da jeg har hørt at det bliver nemmere at snakke med piger efter man har haft sex
Skal jeg gøre det eller ej?

Kommentarer

Nej! Dårlig idé! Især hvis ikke du har set hende i virkeligheden og kun har fundet hende på nettet! Det kan være farligt... Der er ingen grund til at være så desperart. Genert er nødvendigvis ikke en dårlig ting. Prøv og gør det til noget positivt! Mange piger synes det er sødt. Men er det sådan at det bare fordi at du slet ikke kan tale til piger, kan du måske få noget rådgivning eller måske kan du læse dig frem på nettet, til ikke at være så genert. Det er jo slet ikke unormalt. Bare tænk logisk istedet! <3

380

Jeg er enig i at du ikke skal gøre det hvis du tror det hjælper ift at være bedre til at snakke med pige. Kan ikke helt se hvorfor sex skulle kunne gøre dig bedre til det. Hvis du selv mener at du er for genert eller af andre grunde ikke kommer til at være sammen med nogle piger kan det vel godt være en løsning til at få sex...hvis du er helt desperat. Ano ovenfor skriver som om det er nemt at ændre på sin situation, i min erfaring er det ikke.

384

Man skal ikke tro på alt hvad man hører. Det bliver ikke lettere af at have haft sex, og slet ikke med en prostitueret.

Det er ikke en sygdom at være genert og synes det er akavet. Bare kast dig ud i det. Med tiden bliver det bedre og bedre.

PS. INTET MÆRKELIGT VED AT VÆRE JOMFRU I DIN Alder.

399

Der findes mange søde prostituerede der arbejder på ordnede og rene steder, og hvis det er et sted du er sikker på og de har fornuftige annoncer, er der intet forkert i at opsøge det. Hvis hun er sød, hjælper hun dig helt sikkert til rette. Det kan være fint når du senere får en kæreste at du så lige har prøvet det før. Det kan godt tage nervøsiteten. Lad være at lytte til dem der nedgør alle prostituerede. Du taler jo ikke om en gadeluder på Halmtorvet.

440

Der er ikke nogen der nedgør prostituerede. Men vi er nogen der tvivler på at sex med en prostitueret gør nogen mindre genert.

Ikke helt det samme.

427

Tænker jeg også? Vi har på intet tidspunkt nedgøret dem? Vi prøver egentligt bare at tænke logisk. Og at opfordrer folk til sådan noget er bare ikke så klogt som du tror. Det kan godt være at man er mindre nervøs næste gang man skal have sex, men det hjælper på ingen måde mod generthed. Tænker man skal prøve og tænke lidt logisk her. Og du skal på ingen måde henvise folk til ikke at lytte til os?? Fordi man tænker på en anden måde end dig, er det ikke betydning med at det er forkert? Folk har lov til at skrive sin mening inde i et åbent forrum, derfor skal du ikke opfordrer folk til ikke at lytte til andre kommentarer end dine. Sikke noget åndssvagt noget at skrive!

358

Personligt så elsker jeg, når drenge er generte. Syntes bare det er så sødt 

181

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program