Vægt

forumspørgsmål

Vægt

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 1 måned siden

Hvordan holder man sin vægt på omkring 45-46. ? ? ?

Kommentarer

Hej med dig.

Det spørgsmål vil jeg meget gerne svare på.
Men først når du har skrevet hvor høj du er og hvor gammel du er. Da jeg ikke har tænkt mig at hjælpe folk med at forblive undervægtige.

Håber du forstår!
Maria Rosa

77

Jeg er en pige, jeg er 15 år og er 160 cm

76

45-46 kg er en lav vægt, når man er 160 cm. Hvis du har svært ved at holde vægten der, kan det skyldes at din krop ikke er bygget til så lav en vægt. Så må du acceptere at tage lidt på. Man er nødt til at passe på sin krop og give den den mængde mad den har brug for.

Hvis du spiser sundt og varieret og får noget motion og lytter til din krops behov, skal den nok selv sørge for at holde en sund vægt.

75

^^
Gråspurv kom mig i forkøbet! ;)

80

45-46 det er jo ikke en lav vægt, når man kun er 160 cm. Det er jo en normal vægt....

79

Jo det er.. Når du er 160 høj og vejer 45 kilo, har du et bmi på 17.5, og alt under 18 kan være sundhedsskadeligt.. Det er måske lige på grænsen til at være nomalt, men det er sundest at ligge på en 18-19 stykker.
Hvis du vejer 46, så er du på din absolutte mindstevægt, og det er altså bedre at ligge lidt over..

67

Jeg er selv 16 og 160 cm og vejer pt. 37 kg. Ved godt det er for lidt, men jeg er stadig ved at komme mig over min spiseforstyrrelse. Jeg synes bare det er så smukt at være tynd. "You can not taste perfection, you can feel it" (:

65

Må jeg spørge hvordan dit indlæg skulle hjælpe ??
For umiddelbart synes jeg, at det lyder som om, du opfordrer til at være undervægtig? Og det er jo ikke ligefrem et superråd?

Måske har jeg misforstået det?
Maria Rosa 

79

Nu kom du så mig i forkøbet Maria Rosa ;) Jeg er helt enig i at Amandas indlæg kan opfattes som en opfordring til at spise uhensigtsmæssigt lidt.

Amanda! jeg kan se på flere af dine indlæg at du er ret fanget af dine anorektiske tanker og jeg håber for dig at du får mod til at give slip på dem en dag. Men indtil da vil jeg gerne bede dig om at lade være med at skrive triggende indlæg i debatten. Vi er flere piger herinde der kæmper med spiseforstyrrelser og det bliver ikke lettere at kæmpe imod anoreksien, når man læser den slaks indlæg. Skriv gerne om dine tanker og følelser men prøv at undgå opfordringer/forherligelser af sult og undervægt. Anoreksi og bulimi er alvorlige sygdomme, som kan være meget farlige og ødelæggende for ens liv!!!

 

 

98

Det var helt bestemt ikke ment som en opfordring, til at 'sulte' sig selv.. Og i må meget undskylde, hvis i føler at jeg gør det sværere for jer at komme ud af en spiseforstyrrelse.  

Jeg ved bare ikke helt hvordan jeg skal udtrykke mig, og jeg føler mig virkelig som et udueligt nul. Især efter at jeg læste, jeres svar på mit indlæg.. Jeg har bare så dårlig samvittighed, og fortryder helt at jeg overhovedet er havnet på denne hjemmeside.. Jeg er bare sådan en person, der gør alting forkert hele tiden og ikke kan kontrollere mine tanker, og sommetider heller ikke mine handlinger. Undskyld, at jeg er sådan en belastning for jer. Jeg tror bare virkeligt, at jeg lige nu, er så dybt nede som det er muligt at være. I må forstå, at jeg har ekstrem nedtur over at være så dum, træls og forfærdig.

80

Hej Amanda

Jeg synes absolut ikke du er et udueligt nul eller at du behøver at undskylde noget som helst. I debatten er det okay at sætte ord på det som fylder inden i, også selvom det kan være svært.

Når du lige nu går rundt med en masse følelser inden i og synes det er svært, så kan det også være svært at sætte ord på det, men det har du gjort og det er super godt.

Jeg kan se du har skrevet en masse spændende ting i Cyberhus, bliv endelig ved med det.

I en debat er det okay at diskutere og det er det som i gør i den her tråd. Det er faktisk en ret spændende diskussion at følge, og jeg synes der er blevet skrevet en masse gode ting. Måske kan det sætte gang i nogle tanker hos dig og andre unge.

Når du viser dine tanker og følelser frem, så vil du opleve at andre mennesker tager stilling til dem. Det er faktisk meget positivt og det handler om en interesse i at hjælpe hinanden og fortælle hvad man mener.

Sommetider kan det være hårdt, fordi det handler om meget personlige ting og der er mange følelser i det. Så, Amanda, det er super stærkt, at du tør vise at du er ked af det og jeg håber meget at du bliver ved med at skrive i Cyberhus, fordi jeg tror at både du og andre unge herinde får en masse ud af.

Kan du have det rigtig godt.

Venlig hilsen - Erroll

 

82

Tak, det varmede ;i

80

Jeg er ked af at læse at du har det så dårligt med dig selv. Jeg kender godt følelsen af at være et udueligt nul. Det jeg skrev i #9 er ikke en kritik af dig som person, men en opfordring til ikke at skrive triggende indlæg i debatten. Jeg synes, at du skal blive ved med at skrive herinde og fortælle om dine tanker og følelser.

Mange hilsner Gråspurv

80

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program