Usikker

forumspørgsmål

Usikker

forumspørgsmål af
M
12 år
Oprettet 11 måneder 2 uger siden

Hej

Jeg synes selv at jeg ikke rigtig er ligeså slank som de andre piger jeg går sammen med. Er bange for at skælde mig ud (på den måde. Vil ikke se anderledes ud.

Her på det sidste har jeg været lidt ked af det.Lavt selvværd. Jeg begyndte også at tænke på hvad jeg spiser(og ikke vil spise).Jeg blev selv lidt forskrækket over at jeg selv så det som en mulighed.

Jeg vil ikke bare ligge det bag/fra mig

hvad skal jeg gøre

Kommentarer

At være slank behøver ikke at betyde at man er sund og at være anderledes er en god ting. At være anderledes betyder, så man har noget andet at bidrage med og det er faktisk ofte de sære, underlige og anderledes der kan skabe noget stort.

Det der tæller er den man er, og det bedste er hverken at være for tyk eller for tynd i forhold til, hvordan man er og hvad der er godt for en.

Man kan være dum og ekstrem usund, og være tynd ligeså meget som man kan være tyk, og usund.
Det er det indre der tæller.

73

Hej med dig :)
Jeg stod i samme siutation som dig for 1,5 år siden. Jeg tabte mig faktisk, men blev af den grund ikke gladere. Hvis du mener at du har brug for at tabe dig! Så er det vigtig det gøres på en måde som passer direkte til dig. Jeg tog til mig læge som indstillede mig til et hold og noget vejledning - ganske gratis. Jeg har der stadig den dag i dag, og det hjælper enormt meget. Måske kan du undersøge om der er noget i din kommune, som er gratis. Ellers rådfør dig med dine forældre!

MEN husk på en ting, du er helt okay som du er! Tænk over at alle ikke kan være ens og det er okay at haven anden kropsbygning! Jeg vil gætte på at ingen af dine venner og veninder ligner hinanden, vejer det samme, har den samme højde, øjenfarve... osv. Så elsk dig selv!❤

81

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program