aldrig haft en kæreste. jeg er ullykkelig

forumspørgsmål

aldrig haft en kæreste. jeg er ullykkelig

forumspørgsmål af
ccgh
23 år
Oprettet 4 år 1 måned siden

drømmer om en kæreste, er 23, hader livet..man skal jo ahve en...det er jo perfekt..jeg er ikke lykkelig hvis jeg ikke for en kæreste.. alt handler om en kæreste
alle er jo lykkelige i parforhold

Kommentarer

Hej Ccgh.

Du skriver "Man skal jo have en" "det er jo perfekt" og "alt handler om en kæreste". Det ved jeg ikke om jeg vil give dig helt ret i :).
Efter mine personlige erfaringer, efter et par længerevarende forhold på henholdsvis 2 og 4 år, vil jeg sige at et parforhold ikke er direkte overvurderet, men det er bestemt over-romantiseret mange gange.
Jeg kan godt forstå frustrationen fra presset om at "skulle" have en kæreste, for det er det "normale" at have og så aldrig nå det mål. Men der er kun et pres hvis du lader det eksistere. En kæreste bør ikke ses som et mål der skal opnås, efter min mening, men mere som en lykkelig livsbegivenhed som bringer glæde i dit liv. Og tro mig, han/hun skal nok komme, og du er ikke mærkelig for ikke at have haft en kæreste, i hvert fald ikke set med mine øjne. Og nej, der er heller ikke noget galt med dig :).
Men når det så er sagt, så vil jeg også gerne råde dig til heller ikke at være bange for at tage chancen, hvis du føler det er det rigtige at gøre. Som sagt har jeg været i to forhold, og jeg ser ingen af dem som en fejltagelse, men nærmere som en læringsoplevelse. Grunden til mit andet forhold holde dobbelt så længe som det første, var højst sandsynligt på grund af det jeg har lært fra det første :).
Jeg undskylder det lange svar, men jeg håber du i det mindste kunne bruge lidt af det til noget :).
Selv om dette kommer fra en fremmed på internettet, så bare rolig, du skal nok nå det, hvis det er det du ønsker :). Heller at du har hjertet med dig, end at du løber ind i et forhold med hovedet først :).

519

kender det er så ¨kun¨ 20
Bare vent på det så skal det nok komme
du skal hellere vente på den rigtige end bare tage en bare for at have en kæreste

500

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program