Psykiater hjælp

forumspørgsmål

Psykiater hjælp

forumspørgsmål af
Bange pige
20 år
Oprettet 5 år 3 måneder siden

har det rigtig svært og skal til psykiater på tirsdag den 6 pågrund af jeg høre stemme og personer men hvordan skal jeg kun sige Det til en hel fremme menneske når der ikke nogen andre der ved det Er virkelig bange og stemmen sige det en dårlig ide og jeg skal stik af eller dræbe mig selv det er bedst for alle

Kommentarer

Hej har ikke stået i en lignende situation, men har prøvet at skulle dele noget privat, med et fremmed menneske, og jo men er mega nervøs inden man går der ind :(
Havde kvalme hele morgen, inden jeg skulle, men kan kun sige at du bliver nød til at gøre det før du får det bedre, og nej stemmerne forsvinder ikke med det samme du træder ud af døren igen, men det vil de på et tidspunkt, hvis du får jeg ;)
Så lyt ikke til stemmerne, for du kan godt, lov dig selv at du gør det ;)

277

Hej, jeg synes klart at du skal fortælle psykiateren det du oplever og være ærlig så vedkommende kan hjælpe sig bedst. Selvom det kan være lidt svært er det altså vigtigt , igen så du kan få den rette behandling.

Ellers kunne du måske skrive det ned på et papir og give det til psykiateren så han/hun kan læse det hvis du ikke selv har mod på det.
Eller måske få dine forældre (hvis de skal med) til at hjælpe dig med at sige det.

Men vær ærlig, selvom det kan være svært, så psykiateren kan hjælpe dig bedst muligt :)

Jeg er selv psykiske problemer, og har blandt andet selv i mange måneder hørt stemmer (lider af psykose) men for den rette medicin så jeg ikke længere er så påvirket af det. Det kan lade sig gøre at få styr på det.

Ønsker dig held og lykke :)
Hilsen fra 13 årig pige.

270

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program