Populær ønsker døden i sted for.

forumspørgsmål

Populær ønsker døden i sted for.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 3 måneder siden

 

At være en hel alm pige, i en helt alm, klasse kan godt udvikle sig til at blive ens marrit. Pludselig står man som den mest populære pige i klassen, Man kan kommer til at holde andre udenfor, men det er jo ikke med vilje.
Man kan ende som den pige som er alm til den pige som alle skal elske, og dem som bliver holdt udenfor, hader en.
Det er svært at være den pige som alle pludselig ser op til, jeg hader det selv, har allermest lyst til at være den pige som ingen vil have noget at gøre med.
Jeg er jo ligeså alm, som alle andre, hvorfor skal personer se op til mig. Kan de ikke bare lade mig være.
Så bliver de bare mega sure på mig, hele tiden. Jeg gider ikke mere, det her. Jeg har det da ligeså dårligt, som alle andre, hvorfor kan jeg ikke bare dø, der er ingen der ved hvor hårdt det her er, og det her er for hårdt til mig, derfor så lad mig dø. Jeg er allerede dø inden i min sjæl. Så mangler jeg bare min krop.!

Julie.

Kommentarer

Hej Julie

Jeg synes at du skal ringe til livslinien. De er gode at snakke med når livet bliver hårdt og man kommer til at tænke på døden. De har åbent kl 11:00-23:00 hver dag på tlf. 70 201 201

Du kan også chatte med en voksen herinde kl 15-19 mandag til torsdag.

Jeg har selv haft tanker om at livet var alt for hårdt og det var lettere at dø. Men selvom ens problemer virker som om de aldrig går væk, så kan de blive mindre og det hjælper at snakke med nogen om det. Det har ihvertfald hjulpet mig.

Mange hilsner

Stine Stankelben

212

Hov...  jeg kom til at skrive Gråspurv fordi at jeg ville skrive til hende bagefter og tænkte på hende. Hmm... Men jeg er altså Stine Stankelben ;)

223

Hej Julie

Jeg kan se at du har det rigtig svært indeni og jeg synes det er godt at du sætter ord på dine tanker. Jeg tror det er vigtigt at sætte ord på og snakke om det der er svært for bedre at kunne forstå hvad det er der sker indeni og samtidig for at kune få hjælp til at få det bedre.

Du bliver nødt til at snakke med nogle voksne om hvordan du har det. Nogen der kan hjælpe dig med at vække din sjæl til live igen...for det tror jeg godt kan lade sig gøre.

Chatten er åben kl. 15-19 idag og også onsdag og torsdag. Jeg synes du skal prøve at kigge ind og chatte med en voksen rådgiver. Jeg tror på at det hjælper at dele sine tanker med andre, og måske kan du sammen med en rådgiver finde nye muligheder for hvordan du kan få det bedre.

Hvis du er mere til at snakke kan du også prøve at ringe til livslinien på tlf. 70 201 201. De har åbent mellem kl. 11-23 og de er rigtig gode til at snakke med unge om rigtig svære tanker.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

193

måske du kan skifte skole og få det bedre ? Snak med din mor og far om det og sig du er træt af din klasse og dem som går i den.

good luck/C

166

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program