Pigers mening om drenge og min egen krop..

forumspørgsmål

Pigers mening om drenge og min egen krop..

forumspørgsmål af
en sød dreng
Oprettet 8 år 6 måneder siden

 Hej alle!

Jeg er en dreng på 16 år, og jeg har nogle problemer. 

Jeg bryder mig ikke særligt meget om mig selv og min krop.. jeg har ser tit billeder af drenge og mænd med six pack og det gør mig lidt ked for jeg har ikke noget af det de drenge med six pack har. Jeg har en ekskæreste der godt kan lide at drille med mig med ronaldo og en dreng som hun har noget kørende med. Hun siger alt muligt hvor lækre de er og at hun godt kan lide drenge med six pack.. og det er svært når man stadig ikke har givet slip på hende. men jeg prøver så godt som muligt at virke ligeglad med så bliver hun ved for jeg tror godt hun ved jeg har dårligt selvtillid. og har bare svært ved at se alle de andre drenge have så mange gode kommentare om deres udseende på facebook. har aldrig haft sådan en kommentar før. Og der ikke så mange der synes godt om mine billeder af mig selv.. 

Jeg træner også meget for at få six pack og muskler.. Men jeg er så forvirret i hvad piger vil have. Jeg er en sød dreng man kan stole på og jeg kunne aldrig gøre nogen fortræd eller tale grimt om nogen. Snakker heller ikke grimt om min eks selvom hun har behandlet mig rigtig dårligt på det sidste. Og det svært at se at hun har gang i en anden som hun beskriver som " rigtig lækker, meget som ronaldo! " .. det rigtig hårdt for mig. Jeg er ikke så populær som de andre uanset hvad jeg gør..

Også ville jeg bare vide hvad piger synes er vigtigst ved en dreng.. kunne godt tænke mig en kæreste, en ny kærlighed. Så, hvad er jeres råd til mig og hvad er jeres meninger om drenge piger? Alle er velkommen til at ligge et svar til mig! 

 

 

Kommentarer

Fuck hende hun er ikke værd at tænke på, det er kun de færreste der har sixpack. Og bare du har charmen og personligheden, så vil enhver pige føle sig tiltrukket af dig. Hvis du gerne vil have at en masse popduller kommenter dine billede og gir det likes, så find dem på speek eller arto. Spørg om de har face, skriv noget sødt til dem og så kommer det af sig selv.

475

 jeg synes at six pack er grimt! 

jeg kan ikke se hvad der er pænt ved det..... :3

synes at det er okay bare at ha lidt.. men man skal ikke ha for meget!!!^^

 

 

hilsen pigen på 16 om nogen dage.... 

488

 Hej søde dreng!

Du spørger hvad piger vil have: Jeg kan selvfølgelig kun svare for mig selv, men faktisk lyder det du skriver om dig selv slet ikke værst!! "Jeg er en sød dreng man kan stole på og jeg kunne aldrig gøre nogen fortræd eller tale grimt om nogen. Snakker heller ikke grimt om min eks selvom hun har behandlet mig rigtig dårligt på det sidste" 

En uselvisk, sød, omsorgsfuld fyr. At du ikke lige har nogen six-packen går nok.

Jeg må indrømme at det første jeg selv falder for er udseende. Sådan tror jeg det er for mange. Men de forhold jeg har haft mest glæde af, er dem hvor jeg først havde lært fyren at kende - og dermed dattede personligheden frem for udseendet. 

Du spørger hvad vi piger synes er vigtigst ved drenge. Det er helt forskelligt fra pige til pige og derfor er mit bedste råd til dig: Vær dig selv!

Så er du i hvert fald sikker på det er den rigtige der falder for dig.

Knus 

483

Du lyder sgu som en rigtig flink dreng. Jeg synes, at du burde prøve at opbygge din selvtillid. Selvtillid er sexet! Fokuser på de ting, du godt kan lide ved dig selv. Skriv dem evt. ned. Meningen med det er, at du skal få det bedre med dig selv. Det er ikke en skid egoistisk, det er kun sundt. Hvad folk skriver på Facebook og andre steder er ligemeget. Så længe du er dig selv, så bliver det sgu ikke bedre. Hold op med at sammenligne dig selv med andre. Det er ikke meningen, at du skal ligne dem. Du skal ligne dig og være dig, for det er det bedste du kan være. Bare dig selv. Ud fra det, du skriver, lyder du til at være en enormt rar person. Bliv ved med det! Men du skal ikke lade andre mennesker trampe på dig. Sig fra. Sig fra overfor din ekskæreste. Det er okay! Hvis du vil have, at andre mennesker skal kunne lide dig (og det er jeg sikker på, at de allerede gør) så er du nødt til at kunne lide dig selv og respektere dig selv. Ikke tale grimt om din krop. Sixpack eller ej, din krop har båret dig igennem alle dine 16 år, og den skal bære dig igennem mange flere. Udseende kan være pisse ligegyldigt. Det er udstrålingen, der gælder. Din personlighed og alt det. Du skal nok finde en sød kæreste. Der er piger derude, der søger præcis det du har, så bare slap af. Nyd livet. Og vær dig selv. Du er sgu god nok.

480

For at få six-pack, skal man ikke styrketræne, men derimod skære ned på fedtindtaget, og få flere langsomme kulhydrater. En god idé er, at spise en portion havregrød før du går i seng. Dette vil forsyne din krop med kulhydrater hele natten, og du vil ikke vågne med en ekstrem sult, som man for det meste vil slukke i "tomme kalorier" Derudover kan du jo begynde, at spise 1 dåse tun lige efter træning. Det vil give dig em ekstrem mængde protein, som er essentielt for et sundt liv. Også makrel indeholder essentielle fedtsyrer, så det er også en idé til før træning. 

En anden side af det er, at holde hovedet oppe! Når folk siger til dig, at du vil forblive svag, fortsæt med, at træne og vis dem, at du havde ret. Nogle dage vil være bedre end andre, men bare sig til dig selv, at du trods alt prøvede. "At tabe" betyder ikke, ikke at vinde. Det betyder ikke at have prøvet. 

Gåber, at du kan bruge mine råd til noget.

Jonas :)

 

485

Få hår på brystet, så kommer resten selv... PIGER VIL HAVE MODNE FYRRE!! Hvis du vil træne, så husk: træn biceps og ryg en dag og triceps den anden dag, så undgår du skader. Gør det 3-4 gange om ugen i et år, så falder alle piger for dig!!!

489

Triceps og bryst****

770

Jeg er en pige og jeg tænder ikke på sixpack. piger tænder på forskellige ting ligesom at nogle fyre er til store bryster og andre til små. Hvis du vil have det bedre med dig selv så prøv at gå op i dig tøj og hår, det behøver ikke være dyrt tøj, bare du selv kan lide det. Typisk kan piger lide fyre som ikke er så barnlige og fyre som giver dem komplimenter.

747

Hej,

Jeg er en pige på 14 ½, surprise, men jeg syntes du lyder sådan helt normal. Min egen kæreste på 16 har six pack, hvilket jeg egentlig ikke ser som et plus. Han er sød, forstående og elsker mig, og det er nok for mig.
At din eks driller dig ser jeg egentlig mest som et tegn på, at hun prøver at gøre dig jaloux :i
Min egen eks er heller ikke lige sød ved mig hver gang vi møder hinanden på gaden, men jeg har lagt et bag mig. Det var mig, der stoppede mit forhold med ham, hvilket jeg kun fortryder når jeg ser ham sammen med min bedsteveninde, der virkelig er faldet for ham.. Anyways, det skal jo ikke handle om mig kæreste det her!
Mit råd til dig ville nok være at bare droppe din eks for alvor - selvom det kan gøre ondt - og så komme videre. Finde en ny kærlighed, der har det ligesom dig, og bare venter på den rette!
Nogle gange er det også en idé at skifte skole, og det lyder ikke som om drengene i din nuværende klasse er så meget sammen med dig. Det er skifte skole er et sats; enten går det godt eller også bliver det værre ved at være 'den nye'.

//Asta.

803

Det gør mig ked af det, at så mange piger og drenge har lavt selvværd på grund af den "ideelle krop" inklusiv mig selv...
Hvis det kan hjælpe noget, er der også mange piger som stiller sig det samme spørgsmål. Vi går med makeup, køber dyrt tøj, sætter håret, går i tårnhøje sko, bruger selvbruner for at "se pænere ud" osv osv. Det kan være forvirrende og svært at vide, hvor langt man skal gå efter "det rigtige udseende" men mit bedste råd er at lære at acceptere sig selv. Det er i hvert fald noget, som jeg prøver. Six pack betyder intet, hvis fyren har en dårlig personlighed. Det kan godt være, at vi vender os om på gaden, hvis der er en flot fyr, men udseende er heller ikke alt. Så længe du er slank, sød, imødekommende og ja. En god krop og et godt udseende er selvfølgelig også et plus, men ikke et krav. Det er kun umodne piger, som laver en tjekliste på udseende efter min mening.

710

Jeg kan personligt ikke lide six-pack og er mere til de normalvægtige hvor muskler ikke tager overhånd

720

Hej

Jeg decideret hader at folk går så meget op i at ha "den perfekte krop".  Jeg gør det dsv også selv, og det er bare så trist. ens humør daler bare :(

well nu til sagen... personlighed betyder aller mest for mig. Tænk det sådan her: man kan ikke holde ud at være sammen med en der har en dårlig personlighed, men som har en six Pack. Man kan dog godt holde ud at være sammen med en der har en rigtig god og dejlig personlighed, men som ikke har en six pack.

Alle har jo en type de bedst kan lide (dog har jeg prøvet at finde det stik modsatte ekstremt attraktivt - netop pga personligheden). Min type er faktisk de lidt buttede drenge - synes der skal være noget blødt at ligge op ad og noget man skal kunne tage fat i - ved det også gælder omvendt ift køn

Alle leder efter noget forskelligt, og som man siger "der er en for alle" skal man altid huske på

knus 17 (snart 18 årig) pige 

36

Du er perfekt som DU er!

Hun skal ikke få dig ned med nakken! Hvorfor bruge din tid på hende når hun siger de ting? Vær sammen med dem der sætter pris på din fede personlighed! For hun ved præcist hvad hun gør!

Hun er din EXkæreste og du behøver hende ikke i dit liv. UD med dem der ikke gør noget godt for dig. 

Har hun en krop som kvinderne i bladene? Nej vel! 

Der vil ALTID være nogen der synes vi ser forkerte ud, siger det forkerte osv.. Men vi er forskellige.

Der er mange der synes, jeg siger de forkerte ting og hvad så?? Det er deres mening og det er kun ord, der ikke kan ramme mig! Ord skal heller ikke gå dig ned, for det er bare hvad det er.. ORD. 

Ud med hende og op med hovedet! 

 

Godt nytår! 

 

 

14

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program