jeg er en fiasko

forumspørgsmål

jeg er en fiasko

forumspørgsmål af
signe
13 år
Oprettet 3 år 4 måneder siden

så min bedste ven hedder Cecilie og vi har været bedste venner i næsten 12 år hun er en af de populære piger i klassen hvor jeg er bedere til små grupper så hun ha je en masse venner som misunder mig fordi vi er bedste venner så jeg har haft mange problemer med mobning og der er bedstemt denne her ene pige som bliver ved med at kommentere min acne og min vægt og enlig bare alt om min udsende jeg prøvede i starten bare at glemme det men tingene blev værre og værre og nu pga hende har jeg depressioner og hader mig selv om min familie gider ikke have mig mere og prøver at finde en plejefamilie til mig jeg hved ikke hvad jeg skal gøre med mit liv mere jeg har intet trygt sted jeg hader skolen og hjemmet føles ikke mere som et hjem jeg kan ikke engang være allene fordi jeg deller værelse med min tvillinge søster som jeg ovenikøbet for af vide er meget pænere end mig og jeg har prøvet af fortælle mine 2 bedste venner om det fordi jeg trode jeg kunne stole på dem men de grinte af mig og nu ved helle skolen at min familie ikke vil have mig mere

Kommentarer

Hej det er jeg rigtig ked af at høre har selv været usikker på mig selv og grædt mange gange og ikke ville i skole men det er ingenting i forhold til hvad du går igennem jeg vil VIRKELIG råde dig til at gå til en voksen eller psykolog med det her som sagt jeg er rigtig ked af at høre at du går igennem det her men det er det bedste råd jeg kan give dig. kh Vera

78

Øv! 

Altså, nu vil jeg ikke virke skrap, men er du sikker på du her depression? Depression er meget meget alvorligt, og hvis du HAR depression skal du have hjælp. Folk kan være nedtrykte, deprimerede og triste i korte perioder, men en depression er noget alvorligt. Du vælger ikke at have depression. Så HVIS du virkelig har depression, så få hjælp. Nu. 

Og som jeg skrev til en anden pige: sig fra, når hende her "mobberen" kommenterer og kritiserer dit udseende, så sig stop, og fortæl hende, at du synes er ubehageligt. Du skal ikke få det dårligt, fordi hun misunder dig. 

Jeg kan selv sige, at det er en vigtig ting at sige fra. Jeg har aldrig selv været god til det, og det er gået udover hvordan jeg har det psykisk.

 

84

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program