Nogen der vil forstå mig.

forumspørgsmål

Nogen der vil forstå mig.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 9 måneder siden

 

Depression har taget fat igen, selvmordstankerne dukker op. Ved hvornår det hele er sidste dag. Ved ikke om det er det bedste for mig, men det er det jo nok, hvorfor skal jeg være ked af det, når jeg ikke ved hvorfor. Hvorfor skal selvmordstankerne blive så stærke igen. Hvorfor kan smilet aldrig forsvinde, til jeg kan vise hvor dårligt jeg har det. Det her er en hemmelighed, jeg skal leve i. Pillerne virker ikke mere, skal jeg så bare begynde at tage to af dem, eller skal jeg bare droppe med at tage dem ? Og så bare lade mig falde hen, ind til jeg ikke kan mere, til det bliver min allersidste dag, det er nok bare det jeg skal se i øjne. Min øjne løber i vand, ved tanken, men jeg tør ikke sige til nogen at den er gal igen og jeg ikke ønsker at være her. 
Kommer til at tænke på den gang, hvor jeg kun ønsket at dø. At jeg hæv droppet ud på sygehuset, men jeg fik ikke noget ud af det. Jeg fik bare sat et nyt i og alt det pis. Sorry. Men jeg ønsket kun at dø. Hvorfor kan man ikke selv vælge og man vil i behandling eller ikke, det har man da ret til når man er over 15 år. Hvorfor har jeg så ikke ret til det, er det bare fordi jeg er en slap pige eller hvad? Der står selv inden på hjemmesider at når man er over 15 år, må man vælge behandling fra.. Men det måtte jeg ikke. Nu er det blevet det samme som før, vil ikke snakke med noget vil bare, have at folk kan forstå mig, og vil respekter min beslutning, om at jeg ikke kan mere. Så er det bare tid til at sove ind i sted for. Sorry. Har bare brug for nogen der kan forstå mig!
De bedste hilsner fra Mette.

Kommentarer

Hej Mette

Jeg kan læse på dit indlæg at du har det rigtig rigtig svært lige nu. Så svært at du ikke længere kan overskue livet. Jeg vil gerne fortælle dig at jeg tror på at livet kan blive bedre...selv når det hele ser helt umuligt og uoverskueligt ud.

Mette, du bliver nødt til at lade smilet forsvinde og vise hvordan du har det. Lukke op for dit indre så de mennesker der er omkring dig kan få mulighed for at hjælpe dig bedst muligt. Det er noget af det sværeste at gøre...men det er nødvendigt i kampen for et bedre liv. Du bliver nødt til at dele dine tanker med de voksne der prøver at hjælpe.

Når alting er mørkt og uoverskuligt kan det være svært at se lyset og de muligheder der måske findes. Måske er det sådan du har det lige nu, og måske er det derfor de voksne omkring dig føler at de bliver nødt til at træffe nogle valg på dine vegne som de mener er bedst for dig. Det er vigtigt at de lytter til dig, men samtidig kan de ikke bare lade dig alene....lade dig dø. De bliver nødt til at gøre hvad de kan for at hjælpe dig...også selvom  det måske ikke er det du vil lige nu.

Bliv ved med at kæmpe Mette. Lad smilet forsvinde og lad de voksne kigge med inde i din verden. På den måde kan I måske sammen finde vejen til et bedre liv.

Det er vigtigt at du taler om hvordan du har det. Jeg synes du skal kigge forbi chatten man-tors kl. 15-19 eller ringe til livslinien på tlf. 70 201 201. Både på livslinien og på chatten kan du være anonym. Måske kan det være en hjælp for dig, at "øve" dig på at fortælle om det der gør ondt indeni hvis du kan være anonym.  Måske kan du få nogle gode råd til hvordan du kan snakke med de voksne omkring dig.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

244

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program