Typisk når det går nogenlunde skal det bare gå skidt igen !

forumspørgsmål

Typisk når det går nogenlunde skal det bare gå skidt igen !

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 7 måneder siden

Nu troede jeg lige at det gik lidt bedre, men det er åbenbart ikke meningen, jeg har skrevet rigtigt meget med en (kalder hende K) men vi har skrevet meget sammen i lang tid, og også snakket i mobil en enkelt gang, hun begyndte faktisk at blive en god veninde som jeg fortalte rigtigt mange ting til, og vi begyndte at tale om at skulle mødes en dag, hun boede så bare desværre i k og jeg i jylland, men vi ville stadig gerne mødes, bare en weekend eller sådan noget.

Så skrev jeg så en dag til hende, men hun svarede ikke, jeg tænkte bare at hun nok ikke havde tid til at svare lige nu, så jeg skrev senere, der gik nogle dage hvor hun stadig ikke svarede og jeg begyndte så at tænke at så gad hun nok ikke have noget med mig at gøre længere, og havde ligesom også accepteret det, men så nu har jeg lige fået en opringning af hendes mor der fortalte mig at hun desværre måtte meddele at K var død, jeg begyndte bare at ryste, hun forklarede så at hun havde været til en fest hvor hun endnu engang havde taget nogle stoffer, og hun havde egentligt været frisk og sådan da hun kom hjem, så vare hun gået i seng men vågnede aldrig op igen, great rigtigt great !

jeg vidste jo godt at hun nogle gange tog stoffer og sådan, og havde også givet hende min uforbeholdte mening omkring dét men skrev stadig at jeg hellere ville have at hun fortalte det end ikke og at nu behøvede jeg jo ikke at give hende en skideballe for det, for hun kendte godt til min mening, og har også flere gange skrevet at når hun skrev at hun havde lyst til at tage noget, at det syntes jeg ikke at hun skulle gøre men at jeg selvfølgelig ikke kunne gøre noget ved det og slet ikke når jeg boede så langt væk..

men lige nu sidder jeg bare og tænker at jeg egentligt burde fortælle mine forældre det, men er bare bange for deres reaktion, jeg har ikke brug for at de bliver vildt beskyttende og vildt bange for hvad jeg kan finde på at gøre ved mig selv, (jeg hare haft skåret i mig selv i lang tid, men nu er jeg så så småt begyndt at stoppe og har ikke gjort det i virkeligt lang tid og det ved de også godt) men som sagt de bliver helt 100 % sikkert bare de der beskyttende forældre, men alligevel synes jeg at jeg har pligt til at fortælle dem omkring det.

og så er jeg bare bange for når jeg kommer op på skolen igen, de andre på mit hold har alle taget stoffer og nogle gør det stadig, og sidder og snakker om det ret tit, og siger til mig at de synes jeg skal prøve osv. men min mening har altid været at det er noget L*** og man bare skal holde sig langt væk fra det, det er så blevet forstærket nu, men er bare bange for at jeg kommer til at græde eller sådan, det virker bare dumt på mig, for jeg kendte hende jo ikke rigtigt, og vil egentligt bare gerne hurtigst mulig komme over det..

men for satan hvor kommer jeg til at savne at skrive med hende selv klokken lort om natten hvor der måske er noget galt :(

Kommentarer

Jeg kan godt forstå at du har det rigtig dårligt. Man kan komme til at holde rigtig meget at en veninde som man skriver med på nettet. Jeg kom til at græde da jeg læste dit indlæg. Hold op hvor er det synd for dig!

Jeg synes at du skal fortælle det til dine forældre. Hvis du ikke har lyst til det synes jeg at du skal finde en anden voksen du kan snakke om det med. Evt kan du chatte med en på chatten herinde eller ringe til børnetelefonen. (116 1119). Hvis du ikke kan vente til på mandag og hvis du er bange for at skade dig selv (skære) kan du ringe til livslinien (70 201 201).

Mange tanker fra Stine Stankelben

474

det er sindsygt hårdt :/

men jeg har det også bare sådan at jeg bare skal være stærk og komme videre, da det nytter ikke noget at gå og være ked af det, folk bliver bare bekymrede for mig og det har jeg ikke lyst til at de er jeg vil bare være den stærke pige som alle siger jeg er, ..

og så har jeg det også sådan at jeg skrev meget med hende om det hele

, og prøvede tit at overtale hende til at lade være med at tage stoffer når hun skrev til mig at hun virkeligt havde lyst og sådan, og lyttede virkeligt til hende uanset hvad det var, men synes bare stadig at der må have været noget mere jeg kunne gøre også selvom at hun boede på sjælland og jeg i jylland.. :'/

498

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program