Mira-Stoffer..

forumspørgsmål

Mira-Stoffer..

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 8 måneder siden

Hader at stofferne har overhånd hjemme ved os, mine forældre tager stoffer hele tiden, næsten. Vi bor ikke noget fast sted, De har ikke en skid penge til noget, de er kommet for et pisse fedt  job. Til at ligge på rendestenen. Bare efter nogen år. De er jo totalt ligeglad med mig, de er ligeglad hvor jeg er hvad jeg laver osv. Jeg føler at jeg mangler kærlighed, og jeg kan ikke en gang få mine veninder med hjem til mig, fordi mine forældre er påvirket. Kan ikke leve i det helvede, som de har givet mig. Nogle gange ønsker jeg mig bare væk, væk fra det hele, for kan ikke klarer det mere. Det er verdens største hemmelighed. Jeg lyver overfor alle. Om mine forældre, hvad fuck har jeg gjort galt…

Hjælp mig ud...

Mira.

Kommentarer

Hej Mira

Det er godt nok nogle svære problemer du går rundt med. Du er nødt til at bede nogen om hjælp til at få det bedre. Din kommune har pligt til at hjælpe dig, du kan ringe til kommunen og bede om at tale med din sagsbehandler, så skal han/hun hjælpe dig og dine forældre, så i kan få det bedre sammen.

Hvis det er svært for dig at kontakte kommunen selv kan du få en voksen du kender til at hjælpe dig fx. en i din familie eller en lærer. Hvis du ikke synes at der er nogen du kan fortælle det til kan du ringe til Børns Vilkår og få dem til at hjælpe dig med at kontakte kommunen. Du kan ringe til dem på Børnetelefonen på mandag kl. 12:00-16:00 og 17:00-21:00 på tlf. 116 111 Du kan også chatte med en voksen på chatrådgivningen her på Cyberhus fra kl. 15:00-19:00.

Jeg håber at du får taget dig mod til det, da det lyder til at du har meget brug for hjælp.

Mange tanker

Gråspurv

464

Bange for at blive fjernet hjemmefra, hvis jeg siger det til nogle. Det har jeg ikke lyst til. For selvom, jeg hader mine forældre tager stoffer elsker jeg dem også..

494

Hej Mira

Jeg forstår godt at du elsker dine forældre selvom de ikke er i stand til at passe på dig lige nu. Det er ikke sikkert at du skal fjernes hjemmefra for at du og dine forældre kan få hjælp. Det kan være at dine forældre kan hjælpes ud af deres misbrug, hvis de får noget hjælp. Jeg ved ikke hvilke muligheder der er i din kommune. Hvis du ringer til Børnetelefonen, kan du starte med at være anonym, så kan du høre hvilke muligheder du har og hvordan Børns Vilkår har mulighed for at hjælpe dig. Du kan vente med at fortælle dit navn og hvor du bor til du har hørt hvilke muligheder du har.

Jeg synes, at du skal ringe på mandag eller chatte med en voksen herinde. Fortæl dem at du elsker dine forældre og gerne vil bo sammen med dem. Du vil gerne have hjælp til at få det bedre og det skal du have. Der er ingen der bør vokse op i det kaos som du lever i. Det er ikke din skyld og du har ikke gjort noget galt. Du har brug for hjælp og det kan du få, hvis du rækker hånden ud og beder om hjælp.

Må jeg spørge hvor gammel du er? Jeg er selv 15 år.

Mange hilsner

Gråspurv

447

Hej Mira.

Synes det er totalt synd for dig, at du skal leve i det. Men som gråspurv siger, så er det nok bedst at ringe til børnetelefonen. De kan hjælpe med at finde en løsning til dig.... Håber det bedste for dig...

Smil fra Felicia

413

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program