hvad kan piger lide?.. forklar sine følser..

forumspørgsmål

hvad kan piger lide?.. forklar sine følser..

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 3 uger siden

 

hvad kan man snakke om med piger? hvordan score man dem bedst?

hvad kan pigerne lide at snakke om?

hvad kan de lide at gøre sammen med en dreng?

 

hvordan kan man forklare hvad føler for hende med ord?.. kom faktisk med et eksempel

 

Kommentarer

Hej med dig :)

Hvis du gerne vil i kontakt med en pige på er det en god idé at sige noget positivt til hende. Ros hendes tøj, musiksmag, hår, øjne osv. Det elsker vi piger og pludselig opdager vi, at drengen der siger det, faktisk også er ret sød. Du skal selfølgelig ikke rose hende for noget du ikke kan lide, så kommer du til at virke falsk, men der må være en del ting du synes er positivt ved en pige du gerne vil score. Det er også en god idé at stille hende spørgsmål om hende selv. De fleste elsker at fortælle om sig selv, til en der gidder at lytte. Du kan fx spørge om hvad for noget musik hun kan lide.

Det er forskelligt hvad piger har lyst til at gøre sammen med en dreng. Hvad har du selv lyst til at gøre sammen med hende? Måske kunne i gå i biografen sammen, så har i også noget at snakke om bagefter. I kan også tage til en koncert, i teateret, på café, på museum, til en fodboldkamp, i Tivoli... Der er mange muligheder ;)

Der er ikke nogen opskrift på hvordan man fortæller om sine følelser. Man er nødt til at mærke efter hvad der føles rigtigt for en selv. Hvis i lige har mødt hinanden, er det måske lidt voldsomt at sige "Jeg elsker dig", man kan vise det gennem den måde man behandler hinanden på og så ved at give komplimenter. Hvis i kender hinanden godt eller kommer sammen, er det fint at sige det mere direkte.

Sommerhilsner fra Gråspurv

956

forstår ik helt de komplimenter... hvordan kan man sige et "kompliment" til en pige??

949

hej.

Jeg har en kæreste. Vi mødtes forste gang til en fest, hvor vi så har holdt lidt øje med hinanden siden. vi havde noget sammen i et stykke tid og ville så vide om det blev til noget eller om det bare var en affære. Vi tog en snak om det og vi var begge tog enige om at vi ville noget seriøst, fordi vi ledte begge efter den eneste ene. Derefter begyndte vi at komme sammen. Vi har kun kommet sammen i et par uger. men jeg er sindsyg forelsket i hende og hun er rigtig forelsket i mig. Vi har meget tilfælles og vi Elsker hinandens nærvær. vi har det rigtig godt sammen, der er slet ikke nogen problemer i forholdet. Vi kan slet ikke undvære hinanden. Men, jeg har rigtig meget lyst til at sige til hende, at jeg elsker hende, men jeg ved ikke helt om det er for tidligt at sige? jeg føler bare, at det ville være rigtig passende at sige, når vi er i et lykkeligt forhold.

Hvis nogen har et svar, så svar venligst :).

1009

Jeg syntes du skal sige til hende at, du elsker hénde. Altså hvis i jo begge to virkelig godt kan lide hinanden.

937

 jeg syntes du skal sige det til hende de fleste piger er bange for at vis de siger det at fyren skrider, så hun kan nok kun blive glad for det

979

Hej jeg har skrevet med en pige fra min klasse i lidt tid nu og jeg kan godt lide hende men er i tvivl om at hun kan lide mig. Så jeg vil spørge om i havde nogle idear til at finde ud af det. Vires aftaler er tit meget akavede hvor vi bare sender den der like tommel finger eller skriver Idk. Vi skriver tit hvor vi stiller hinanden spørgsmål for det meste mig skal det betyde noget? Hun har også spurgt om jeg vil skrive med hende den næste dag hvor hun skal køre langt i bil. Er det bare så hun ikke kommer til at kede sig?

1027

Hvordan bliver man venner

915

 Hej:)

Jeg er en dreng på 13 år, og går i 7. klasse. Jeg har været vild med den her pige i næsten 2år, det startede bare lidt ud, og blev ikke til noget. Men i løbet af det sidste halve år, er jeg bare blevet mere og mere vild med hende, jeg kigger på hende hver dag, tænker på hende, og kan ikke glemme hende. Jeg ved virkelig virkelig ikke hvordan jeg skal tage kontakt til hende, så hun finder mig interessant. Jeg har hendes Facebook, men har ikke rigtigt skrevet med hende. Jeg har hverken hendes nummer, men en af mine gode veninder fra min klasse, har været på ferie med hende, og hendes familie(Måske noget hjælp at hente der?)

Håber i kan hjælpe mig! Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre...

(Hvis i har ideer til hvad jeg kan skrive de første gange, så hun finder mig interessant så sig endelig til!!!)

959

 synes du skal få fat i hendes nummer og begyde og skrive til hende   (du kan også skrive til hende over facebook) (-:

973

Begynd at skrive med hende på facebook med smileyer ikke forhast dig det vigtigt!

Det vigtige er du skal snakke med hende du skal lade hende vide hvor interrasand hun er for dig.

Og ligeså stille byg op på det, gå fra feks. 

Hej hvad laver du? :)

Til 

Hej søde hvad laver du? :)

Til 

Hej søde hvad laver du? <3

Ligeså stille byg det op!

Jeg har ikke mere at sige end held og lykke!

 

987

Prøv, at smile til hende når hun før øje på dig, og hvis du skal skrive med hende, så start med at skrive:  Hej hvordan har du haft det i dag, eller skriv hej jeg syntes du er sød eller ser sød ud. men du kunne også skrive hvordan har din dag været og blive i den samtale, og bliv ved med at skrive noget sødt til hende. og du kunne også gå hen til hende hvis du har nosser nok ;) og sige til hende: hey jeg vil godt lige snakke med dig. og sig til hende at du godt kan li hende. men alle piger reagere på forskellige måder.

64

Khaled

958

http://www.realmendrinkwhiskey.com/ mange gode gratis råd ;)

918

Tak det har hjulpet meget :D Det er ikke fordi at jeg ikke kunne snakke med piger/teenager, men jeg hviste ikke hvad jeg skulle snakke om :D

879

De fleste piger kan godt lide hvis drengen er sig selv. Måske også sjov. Bliv fx. Ikke flov over hvis du gør noget forkert eller fortæller en eller anden stupid joke. Piger bliver glade hvis man fx. Inviterer hende i bio eller hjem til en. Bare sørg for at der ikke bliver sådan nogle pinlige stilheden fordi at du er genert eller sådan noget.

Hilsen D :)

857

Det r meget forskelligt hvad piger falder for.

Jeg kan personligt godt lide drenge med humor.

Men, ja.... Smil til hende når du ser hende. Altså hvis jeres venskab er okay i forvejen, så kan du evt gå lidt videre end "bare" at smile. Prøv at få hendes nummer på en eller anden måde. Dæk det lidt

Du kan fx sige: "hej (pigens navn). Kan jeg få lov at få dit nummer? Prøver at få alles numre :)"

Hvis hun siger noget åndssvagt og gør noget sødt, så grin af det. Altså ikke sådan: "BAHAHAHAHAHAHA. Du lignede en idiot." Måske mere i stil med: "(dit MILDE grin). Årh er du okay?" 

Hvis du ser hende stå alene, så kom over til hende. For så går det op for hende: "hov, han kan lide mig!" 

Altså, ikke for noget, og nogle gange ER det sødt, hvid man gør det rigtigt, men ellers er jokes et turn off. Du kan jo godt fortælle hende en joke eller to, men det må ikke udvikle sig sådan, at du fortæller jokes vær gang i ser hinanden. Så undgår hun dig bare.

Håber det hjalp! ;)

Knuzxx Eco"

Du kan fx. fortælle hende at hun har smukke øjne, et sødt smil, en god musiksmag, er god til at spille håndbold.

Det kommer jo meget an på hvad det er for en pige og hvad du kan lide ved hende. Tænk over hvad det er du kan lide ved hende, hvad du faldt for og fortæl det til hende.

Må jeg spørge hvor gammel du er?

Smil fra Gråspurv

979

okey, tak. (: 

er 13

915

det er okay

965

hvordan giver mand en pige en god kompliment når mand er 13 år

914

Hvordan giver mand en pige en god kompliment når mand er 13 år? Godt spørgsmål

Jeg vil mene at det gør man ved at sige, hendes hår sidder pænt i dag, at den cardigan hun har på er rigtig pæn til hende, at hun har et sødt smil. Sådan nogle ting.

Men pas på det kan godt komme til at lyde lidt plat, så du skal mene det.
Man kan blandt andet bruge "styrkemarkør" ved f.eks. at sige "Dit hår sidder virkelig pænt i dag" eller "Den cardigan du har på er vildt pæn til dig" eller "Du har et mega sødt smil" netop for at understrege at du mener det og det er ikke noget du bare siger.

Ærlig komplimenter er altid bedre end falsk komplimenter

Håber det kan hjælpe dig

931

Hej

Hvad ville du gøre vis du elskede en pige rigtigt højt og gerne ville komme sammen med hende.. men hun ikke rigtigt kunne lide dig? er der overhovedet noget at gøre ;/?

936

Hej med dig..

Jeg har anonymiseret dit indlæg og fjernet din email adresse. Det har jeg gjort for at beskytte dig, da jeg kunne se at den indeholdte dit navn og fordi vi gerne vil beskytte din anonymitete her i Cyberhus :) 

Venligst..Erroll - Cyberhus.

924

tusind tak :-D

990

Heej med dig!!

 

Jeg skriver til dig, i håb om du måske kan hjælpe.

Jeg går til teror med en sød pige og mega klog:) jeg har aldrig før haft problemér med at sige hvad jeg jeg ville til piger, men hende her hun er nogen anderledes, Jeg skriver med hende men det er  mere sådan noget sjovt og jokes. jeg tøre ligesom ikke sig at jeg faktis synes hun er dejlig. har sagt hun er sød men så tør jeg ikke mere:( 

Jeg er den eneste fyr på holdet med 8 piger og de kender alle sammen hinanden, jeg er tilflytter til byen:8 Hvad hvisjeg bliver afvist er virkelig bange for det!! HVad kan jeggøre sige hvad synes du ??

JEghar brug for at sige til dig at jeg er lige blevet færdig men min behandling. og i mit misbrug have jeg ingen problemer med at scoore men nu hvor jeg ikke har stofferne mere er der ligesom noget der stopper mig. jeg vil bare være mig selv jeg vil gerne have hende HJÆLP Mig :) Hilsen Ivane

975

Er det en bestemt pige du gerne vil komme sammen med? Eller vil du bare være forberedt til når du møder hende?

999

ja, det er en bestemt pige :)

?..

887

Okay ;)

Held og lykke med det. Jeg håber at du har lyst til at vende tilbage og skrive hvordan det er gået. Hvad der virkede for dig eller ikke virkede og hvad du vil anbefale andre. Jeg tror, at der er rigtig mange der går med de samme spørgsmål som du har stillet her.

948

Hej

prøv at kigge på det indlæg der hedder: score-steder, hvad kan piger lide? hjælp mig please!!!!!

 

knuzz

933

efter min megning kan piger godt lide at få et dejligt, varm og omfavende kram <3 lige pludselig

979

hej kan piger lide nørder som mig med nørd mener jeg ikke en tyk man der sider forand skærmen og spiser cips mens han hacker hele dagen lang jeg er den tredlje tyndeste i klassen og kan godt dyrke sport jeg er den bedste i klassen tiil løb  det har jeg fra min far nå men med nørd mener jeg en der elsker computer klog på de ting som videnskab it og lignene nørder er i forskellige vægt klasser det var så lidt om hvad en nørd er vil i så være søde at sige mig hvad i mener om kærlighed og nørder

 

 

 

954

selvfølgelig kan nogle piger godt lide "nørder" hvis der også er noget bag ved end kun "nørden", så længe han er sød, en man kan stole på, osv. så er det da lige meget om han interesserer sig for computere og ved en del om it, det er da kun en bonus hvis han kan hjælpe med at fikse ens computer ;)

917

Det behøver skam ikke være en dårlig ting at være nørd:) En nørd er en som ved utrolig meget om en bestemt ting og bruger meget tid på det. Min kæreste kan man vel godt kalde en It nørd da han arbejder inden for det og bruger meget tid på computer programering osv.
Det kan man vel også kalde mig på nogen områder. Jeg elsker at spille computerspil og kan nemt bruge 8 timer på det når jeg har tiden til det :) Det vigtigste er at der også er andet ved personen end den ene ting. At man kan være sød og kærlig og nærværende, en god ven, og være der for hinanden. Man må ikke sætte computeren eller hvad det end er, den højeste prioritering i livet, for så virker man hurtigt kedelig i andres øjne. Men der er intet galt i at være nørd på nogle områder :)

 

Hilsen Julepigen

954

nogen piger kan, jeg kommer sammen med en, han er ikke så meget mere tror at han har ændre sig for min skyld men han er stadig en nørdt  jeg synes det er mega sødt at der er nørdt over en person, så længe de ikke kun tænker på deres computer og sådan noget og er til stede når de er sammen med personen. er ikke selv en nørdt så ved hvad jeg snakker om med at personen ikke er til stede  kh kat

961

 der er altid nogen der kan lide en nørd på den møde

ikke så mange men i det mindse nogen

jeg syntes bare at pigerne de tror at de er så smykke men det er også det eneste de hved om sig self 

989

Altså piger falder for bad boy'en
Så hvis du kan ligne en
Men være en computer elsker inde i tror jeg du vil få det meget nemmere

809

Nu ved jeg ikke rigtig hvordan du tænker 'nørd'. Bare du også går op i andre ting end at være 'klog'.

929

Altså jeg har en vildt lækker kæreste og jeg er en gigantisk nørd, er faktisk ligesom dig og osse god til sport :D og hvis din pige har problemer med hendes pc, så hvis du kan lave den så spørg hende om du må lave den, sådan kom jeg i kontakt med hende :D

970

som overskriften lyder er jeg en lille smulle vild med en der hader pc hun er meget sød og ikke så høj jeg er lidt af et overhovdet i min klasse og så er hun total sød jeg har haft et forhold til hende før og hun har været forelsket i mig før men nu er hun ikke mere jeg ønsker ikke at være hendes kæreste det synes jeg. jeg er for ung til i en alder af ti år

 

 

mange søde og nørdede hilsner verdens sødeste nørd marcus    ps hvad kan få andre til at se nørd som noget positivt frem for negativt

954

Syndes du lyder som en rigtig flink og sød fyr.. Jeg spiller selv computer i ca 2 - 9 timer vær dag. Jeg er også den stærkeste pige i klassen (Hvordan det når jeg sidder hved en computer?) Håber da selv det lykkedes for dig at få den pige :o) Jeg har også mødt en dreng der hedder Mark.. Men vi mødte henanden over nettet og fandt så ud af vi boede 10 km væk fra hinanden... Men jeg er i tvivl må jeg godt cykle eller køre hen til ham ? Eller sådan noget.. Men jeg vil høre hvad kan drenge godt lide at snakke om?

937

Hej Silje

 

Jeg er en drenh på 13 år

 

Du siger du har mødt ham over nettet. Er han også pc intersseret? Hvis han er så har i alerrede et emne der så spørg lidt ind til ham og sådan noget.

 

Håber det hjælper

M.V.H NfC

932

silje: hvis du skal mødes første gang med en du har mødt over nettet, er det en god idé at have en voksen med. Mange gange er det voksne mænd som udgiver sig for at være børn for at komme i kontakt med andre børn. Og når han/hun nu bor så tæt på, er det en oplagt mulighed at tage en anden med for at føle sig tryg til første møde.

Da jeg var de 17 år, mødte jeg en fyr over nettet som var 19 og det viste sig at han boede i en lejlighed lige over for min bror, så han tog med mig over til ham fyren ved første møde, så jeg følte mig sikker på det også var ham og at han var okay. :) Det er en rigtig god idé. Det viste sig så også at han var helt ok, men man kan aldrig vide.

Held og lykke med det hele :)

 

Mvh. Julepigen

959

Der er en pige jeg er helt væk i jeg ved ikke hvad jeg skal gøre hun er så smuk som en perfekt sommer aften. hun ved godt jeg godt kan li hende men hun har sagt til mig jeg skal lade hende være i fred jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg går i klasse med hende og jeg ser hendes smukke ansigt hver dag. plis sig til miog hvad jeg skal gøre for jeg ved  det ikke selv.

ps. hun er mere ind et hoved mindre ind jeg.

939

Hej :-)

Kærlighed er så smuk! Ville ønske jeg også kunne elske andre.

Men du kan prøve og først blive venner med hende, stille og roligt, skriv til hende og spørg hvad hun laver osv. For det kunne være i kunne blive rigtig gode venner, og bagefter kunne det være der blev noget mere. Du kunne prøve.

Smil Og godt tanker fra Felicia.

909

jeg har fået kæreste heldt vildt godt

924

Ej hvor godt er så glade på dine vegne :-).

Kærlighed er så godt. i for det sikkert totalt godt sammen :-)

Held og Lykke :-)

Smil Fra Felicia .

944

der er sådan en herre sød pige der går på min skole;:D

hun er helt bestemt, og mine venner synes ikk at hun er den pæneste..

men det synes jeg, vi har flirtet med hinanden i lidt tid og hved ikk hvordan jeg skal spørge hende...

hun er en ret klog type, som elsker at hører musik osv.

men skriv lige et eller to tips på hvordan man skal spørge en pige:D:D

 

880

Fakta om mig:

Navn: Jakob..

Alder: 12 snart 13

klog eller?: er pisse god til matematik!, ellers ikk så meget:D:D

 

Fakta om pigen :

Navn: Helena

Alder: 12

Klog eller?: hun hved bare alt! <33333333333

 

Hvorfor mine venner ikk kan li hende:

fordi hun var så klog så hun rykket en klasse op:D

til vores...

fordi de misundlige:P, (forhåbentlig)..

959

 bare spørg hende og vær åben

jeg er altid åben over for hende jeg godt kan lide:D

953

Det er lige meget hvad andre synes om hende, det er jo ikke dem som skal være sammen med hende. Når du nu kan lide hende så meget, så kan i jo snakke om fælles interesser og finde sammen på den måde. Det er så vigtigt at man har noget man kan snakke om :) Du lyder som en rigtig fin fyr så held og lykke med det :) glem hvad dine venner siger. Man kan ikke være enige om alt ;)

892

Sider

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program