Min veninde misbruger mig

forumspørgsmål

Min veninde misbruger mig

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 7 år 4 måneder siden

Jeg er er 14 år og min veninde misbruger mig altså hun siger at hvis jeg ikke kommer med ud på toiletet så vil hun tage en kniv med og skære i mig en gang har jeg sagt nej til hende så kom hun med en kniv og begyndte at skære i mig så jeg tilsidst sagde okay jeg gør det så begyndte hun at tage tøjet af mig og rør ved mig jeg kan ikke lide det men så siger hun at jeg skal lægge følser i det og at jeg også skal røre hende og hvis jeg ikke gør det så så tager hun min hånd og gør det for mig og så har jeg gjort dig en tjeneste og smiler til mig det startede da jeg var 11 så nu har det stået på i 3år og på det seneste er hun begyndt at sige at jeg skal gå med hende hjem efter skole fordi at hendes forældre er kommer først hjem kl ni så for hun mig til at ringe hjem og sige at jeg bliver og spiser eller sover. Jeg var hjeme hos hende i går og det bliver bare mere og mere voldsomt jeg tænker at jeg må sige det til nogle men så skær hun bare i mig igen , jeg kan ikke klare det mere HJÆÆLP SVAR HURTIGST MULIGT PÅ HVAD JEG SKAL GØRE!!

Kommentarer

Okay din veninde er da helt mærkelig. Prøv og hør du bliver da nød til at snakke med dine forældre eller din lærer eller en eller anden voksen om det. Der må være nogen voksne der kan hjælpe men så bliver du nødt til at sige noget til en voksen. Ellers kan de jo ikke hjælpe.

Håber du får det stoppet snart :)

395

Kære anonym.
Det eneste du kan gøre er at sige det til en voksen, så du kan få noget hjælp, men også at din veninde, (hvis man kan kalde hende en veninde). Sig det hurtigst muligt, jo hurtigere du siger det, jo hurtigere får du hjælp.
Jeg ved godt at det kan være svært, jeg har stået i næsten dem samme situation som dig, men HUSK at du aldrig er alene...

419

Ej jeg får helt tåre i øjnene

396

det at din veninde vil skære i dig fortæller at din veninde ikke har det spor godt... jeg kan forstå hvis du er glad for at have en veninde... men du skal sige det til en voksen!! de kan hjælpe hende, og dig for den sags skyld.. går hun på di skole? den dag hvor du måske fortæller en af dine forældre det kan du holde fri fra skole så er jeg sikker på at dine forældre kan ringe op på skolen og så sikrer du dig også at hun ikke gør noget grimt ved dig. jeg forstår godt du vil hjælpe hende fordi hun har det helt sikkert svært... men i denne situation må du passe på dig selv.... misbrug på denne måde kan give ar på sjælen og det er noget af det værste der kan ske! så det jeg kan sige til dig er at du skal sige det til en voksen så din veninde kan få hjælp for eksempel kunne du også komme til at snakke med en psykolog så du kan komme ud med alle de følelser du måske ikke selv kunne finde ud af at komme ud med... og så hold en pause med at overhovedet at se din veninde føør at du ved at det er sikkert igen og hun ikke vil gøre dig ondt!!! det er det vigtigste!!

412

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program