min mor er syg.

forumspørgsmål

min mor er syg.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 8 måneder siden

 

Min mor har anoreksi  og det gør mig rigtig ked af det, hun har været indlagt i ca et ½ år. Både på den lukket afdeling og den åbne, bare det at vide at de giver min mor  sondemad. Er bare så barskt. Jeg vil bare have hende hjemme igen, hvor hun er der til hverdag, for jeg gider ikke kun bo sammen med min stedfar. Han er jo en mand, og jeg savner en kvinde at have i huset. Hvorfor skader min mor sig selv så meget? Elsker  hun mig ikke, eller hvad. Hun er der jo bare ikke for mig.
Ligesom når andre folk spørg hvor er din mor, og man skal sige ja min mor hun er indlagt på en psykiskatiksk afdeling (ved ikke lige om det er sådan  man staver til det? På en måde synes jeg det er pinligt at sige, fordi så kan det bare være at de tænker dårligt om mig, fordi jeg har en mor der er psykisk syg, jeg ved jo godt der ikke er noget galt i at havde en mor der er psykisk syg, men det er der bare mange folk der  synes.
På en måde hader jeg at skulle besøge min mor, for man kan bare se hvor dårligt hun har det, og det er ikke rart at se, fordi jeg elsker hende så meget. Når jeg kommer ud fra afdelingen sammen med min stedfar, begynder jeg bare at ryste over hele kroppen. Jeg synes bare hun har fået det dårligere, og hvornår kommer hun ud igen, jeg vil havde hende tilbage, nu. For jeg for det så dårligt når hun ikke er der. De kan da ikke beholde hende i flere år vel ? hun har været  væk fra mig i et ½ år, nu må hun godt komme hjem. Hver  aften savner jeg et kram fra hende.
 
& mig sidste spørgsmål er anoreksi  arveligt?
 
Med venlig hilsen Laura.

Kommentarer

Kære Laura.

Det gør ondt at høre at din mor er psykisk syg, og hvor ked af det, du er. For self er det også hårdt for dig. For du kan jo ikke gøre noget du kan jo bare vente til din mor bliver rask. Det må være rigtig hårdt.

Du skal ikke tænke at det er pinligt, for der er ikke noget pinligt i det, en psykisk sygdom er ligesom en fysisk sygdom. Så der er ikke noget galt i det. Du skal aldrig give dig selv skylden over at din mor er syg, hvis du tænker sådan for det kan aldrig være din skyld, og det er heller ikke din mors skyld, for hun kan ikke gøre for at hun er blevet syg.

Laura self elsker din mor dig, hun vil altid holde af dig, fordi du er hendes datter, sådan vil ens mor altid tænke.

Jeg ved ikke om anoreksi er arveligt, for jeg ved ikke særlig meget om anoreksi..

Men kan godt forstå du har det hårdt, Laura.

Smil Fra Felicia.

642

Hvordan kan det være, at hun kan få lov til at forsøge selvmord, når hun er indlagt, hun kunne have været død. Min mor. Nej det kan ikke være rigtig. se så elsker hun mig ikke hvis hun heller ville død. Det gør for ondt at tænke på. Hvad har jeg gjort. :-(

Hilsen Laura.

590

Hej Laura

At din mor har forsøgt at begå selvmord betyder IKKE at hun ikke elsker dig. Nogle mennesker kan blive så deprimerede at de tror at det er bedst for alle andre hvis de ikke er her mere. Jeg ved jo ikke hvad din mor tænker, men jeg er sikker på at hun ikke har noget ønske om at såre dig. Det er ikke din skyld, at din mor har det som hun har det og du har ikke gjort noget galt!!

Jeg synes, at du skal fortælle din mor om hvordan du har det og hvad du tænker om hendes indlæggelse og at du føler at hun ikke elsker dig, når hun forsøger at tage livet af sig selv. Det kan godt være, at din mor i forste omgang bliver ked af at høre hvordan det påvirker dig, men på sigt vil det være en hjælp for hende, at vide at hun er savnet og at du ønsker, at hun skal være rask. Vigtigst af alt vil det hjælpe dig at få sat ord på de tanker og følelser du har.

Min far begik selvmord for knap 2½ år siden og jeg har et par gange ringet til livslinien og snakket med dem om de tanker og følelser jeg har haft i forhold til det. De er ret gode at snakke med, da de er vant til at snakke både med mennesker med selvmordstanker og pårørende til mennesker der har førsøgt/begået selvmord. Du kan ringe til dem alle ugens dage kl. 11:00-23:00 på tlf. 70 201 201.

Mange hilsner fra

Gråspurv 

661

mon det går bedre med din mor ? Håber du har det bedre ?

C.

 

526

Hej Laura.

Anoreksi er ikke arveligt men der er en større chance for at få hvis du har været pårørt eller hvis hun havde det før hun fik dig.

386

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program