mensturation kun for piger :S

forumspørgsmål

mensturation kun for piger :S

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 4 måneder siden

hvad er det pinligste der kan ske vis jeg har min mens :S. er lidt bangesvar hurtigt:S

Kommentarer

Som udgangspukt er der ikke noget pinligt ved at have menstruation. Alle piger/kvinder får det og det er helt naturligt.

Det kan godt føles pinligt, hvis man bløder igennem, men det kan du undgå ved at bruge bind, der er store nok og ved at huske at skifte dem jævnligt. I starten er menstruationen som regl uregelmæssig, så det er en god idé altid at have et par bind liggende i tasken ;)

 

225

Er ening med gråspurv over der ikke er noget pinligt ved det.

Men jeg synes personligt det er ulækkert at bruge bind for så ryger det blod over det hele, jeg synes at det er nemmere at bruge tampon. for så kommer det igen vejne.. & så er du sikker på ikke at bløde igennem. Så kan man også gå i vandet og i svømmehallen og alt det der, og det kan man jo ikke hvis man kun bruger bind...

 

Smil Fra Felicia

203

ok. tak for svarende må snakke med min mor om svarene :). om skal gå med bind eller tampon tak:).

 

217

Jeg synes at det er en rigtig god idé at du snakker med din mor om det. Du kan også prøve dig frem for at finde ud af hvad der passer bedst for dig. Hvis du vil bruge tampon og ikke har prøvet det før, vil jeg råde dig til at købe den mindste størrelse og meget gerne dem med indføringshylster, så er det lettere at få det til at sidde rigtigt. Hvis du er jomfru, kan det godt gøre lidt ondt første gang du sætter en tampon op. Men det er forskelligt fra pige til pige.

Hilsen Gråspurv

198

Hmm jeg kunne ikk se hvad problemet er med at der skulle være noget pingligt også at ends forældre skulle gerne kunne vide hvad der sker nu hvor man få sin mestrasion ??

 

 

ulrik

202

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program