Markere i skolen

forumspørgsmål

Markere i skolen

forumspørgsmål af
Sa5m
12 år
Oprettet 8 år 2 måneder siden

Hvordan rækker man hånden op i skolen?

Kommentarer

Du holder din arm op i vejeret..?

898

Altså hvis du syntes det er svært at få gjort det, eller er bange for at andre vil grine af dig. Du skal altid huske på at ingen er fejlfrie, og det er helt okay at lave fejl. Jeg syntes du skal starte med at række hånden op, måske når læren spørger om jeres mening. Gør det flere og flere gange, og jeg tror at det til sidst vil blive en naturlig ting. Man skal først overvinde sig selv. Held og lykke frem over.

847

Jeg har altid haft svært ved at række op, og jeg har gennem årene fået en masse gode ideer til hvad jeg kunne gøre for at blive bedre til det af mine lærere.
Du skal ikke forvente at du blive "god" til det fra dag til dag, det tager lang tid og du bliver nød til at starte i de små. Nu ved jeg ikke hvor meget du siger i timerne i forvejen, men du kan starte med at sætte et mål om at du skal række hånden op mindst 'en gang om dagen, hvis du ikke føler det er nok eller hvis du allerede gør det, så sæt et mål om at du skal række hånden på mindst 'en gang i hver time, når du så føler dig tryg ved det så sig to gange i hver time osv.
Nu ved jeg ikke hvor meget du deltager i gruppe arbejde osv, men hvis ikke du deltager så meget, så begynd og gør det, kom med gode ideer til hvad i kan gøre og/eller tag intiativ til at lave noget osv, det er også noget din lærer vil lægge mærke til og det vil gøre det lettere for dig på sigt at skulle sige noget på klassen.
Det der dog har virket bedst for mig, er at finde noget jeg er 100% sikker på er rigtigt og så række hånden op og svare på det. Det kan være spørgsmål i har lavet som skal gennemgås i timen, her vælger du simpelhen bare et spørgsmål du vil svare på, på den måde for du mulighed for at forberede dig lidt på hvad du vil sige hvilket gør det lidt nemmere.
Håber det giver mening og kan hjælpe :)

850

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program