Kender ikke min far

forumspørgsmål

Kender ikke min far

forumspørgsmål af
Anonym
10 år
Oprettet 7 år 10 måneder siden

I lang tid har jeg gået og troet at min far var død for det sagde alle i min familie men her forleden dag kontaktede han mig så da jeg var 10 som jeg stadig er. Jeg blev rigtig sårret over at min familie havde løjet over for mig for er det ikke dem man burde kunne stole på lige meget hvad? Og er det ikke dem der ville gå igennem ild og vand for en? Jeg har masse spørgsmål inde i mit hoved som bare gerne vil ud! Men jeg er bange bange for at jeg ikke for de rigtige svar. Siden jeg var et halvt år gammel har jeg ikke kendt min biologiske far der har været tre pap fædre siden men det er jo ikke det samme. Min mors eks kæreste brugte det værste et barn kan gennem gå VOLD! Det er det værste der nogen sinde er sket i mit liv! Jeg tænker stadig på den dag i dag hvorfopr han gjorde det? Jeg var seks dengang min mor var sammen med ham der brugte vold men jeg kan stadig blive ked af det over det nu! Jeg har det som om der er ingen i verden der rigtig forstår mig! Lige nu spiser jeg slet ingenting for jeg føler mig ikke god nok! Jeg hader mig selv så jeg går inderst inde og håber at jeg på et tidspunkt sulter ihjel!

Kommentarer

Din historie, og det du har gennemgået minder utrolig meget om mit liv. Det kan have været din familie ikke har ønsket at du har mødt din rigtige far hvis han har gjort noget ikke hensigtsmæssigt, det er selvfølgelig ikke fair og det er ikke sådan det burde være. Hvis din biologiske far og dig stadig snakker, ville det så være muligt at finde svar på nogle af de spørgsmål hos ham?
Det vil ikke være nogen løsning at stoppe med at spise, hvis det er muligt så find en veninde/ven du har det godt med, de er altid gode at snakke med, hvis du går til nogen fritidsaktivitet så snak med din træner eller leder, de vil helt sikkert også mega gerne hjælpe, ligesåvel som din lærer vil

859

Tak for din kommentar jeg følte virkelig at jeg havde brug for hjælp. Det er slet ikke rart men selv om at jeg gerne vil snakke med om det her så gider de ALDRIG at lytte til mig... Hver gang at gå hen til dem g vil snakke med dem siger de bare at de ikke har tid ellers går de bare uden at sige noget.

844

Hvis du har behov for at snakke med nogen om den vold, du har været udsat for fra din papfar, kan du få anonym rådgivning hos Bryd Tavsheden. Der er professionelle rådgivere der kan hjælpe dig helt anonymt via. brevkasse, chat, telefon eller til en personlig samtale i København. 

891

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program