Jeg kan ikke mere! Jeg giver op..

forumspørgsmål

Jeg kan ikke mere! Jeg giver op..

forumspørgsmål af
Vendela
Oprettet 8 år 6 måneder siden

 Hej. 
Jeg er træt af de mennesker om er omkring mig, træt af at folk skal nedgøre mig, træt af at alle lader som ingen ting, træt af livet. Jeg gider det ikke mere! Jeg kan ikke mere.. Jeg har nu kæmpet i 8år og ingenting er sket. Eller jo det er sket noget- Det hele er blevet værre. Jeg kan ikke være nogen steder uden at folk skal fortælle mig hvor klam, grim, dum og fed jeg er. Ikke engang herinde slipper jeg for det. Jeg har tegnet nogen billeder i kunstværkstedet og dem skrive dem som mobber mig altmuligt til.. Og de  kommer nok også til at skrive noget til dette. 
Jeg holder ikke 'en måned mere i dette helved! Jeg har planlagt min død hvis man kan sige det sån, fo ja, jeg har tænkt mig at begå selvmord inde for den næste månedstid.. Så kan folk jo få hvad det er de så inderligt gerne vil ha.. Alle kan få det nemmere.. 

Jeg vælger den "nemme" udvej og lader mobberne vinde. Jeg er ligeglad med og de vinder, jeg skal bare væk!! 

Hilsen Vendela

Kommentarer

Selvmord er en permanent løsning på et midlertidigt problem.

138

 Lad vær med det. Kender 2 venner der har prøvet at be gå selvmord. Den ene overlevede heldivis. Men den anden nåede at forbløde-. Alle i klassen var i stor sorg. Vi havde psykolo på i en uge fordi den ne skar sig i klasse lokalet i midt i timen

173

Kære Vendela

Jeg kan læse, at du har det rigtig svært, og har haft det sådan i en længere periode. Jeg kan næsten mærke din sorg, og det gør at jeg får lyst til, at fortælle dig at du er noget værd. Lige meget hvad der er sket de senere år, så er der en løsning på det, om end ikke et bedre alternativ.

Selvmord er aldrig løsningen. Du fortjener at leve et liv,  hvor du kan være lykkelig og gøre alle de ting du ønsker. Jeg håber rigtig meget på, at du vil søge hjælp, for der er hjælp at hente.

Nu skriver du ikke din alder, men helt generelt vil jeg råde dig til, at søge hjælp ved en, som du stoler på - hvis du har sådan en i dit liv. Eksempelvis en lærer, socialrådgiver ( du kan ringe til din kommune og høre, hvem der er din socialrådgiver, alle har en tilknyttet), psykiatrisk skadestue som er landet over, din mor eller far.

Hvis du ikke overskuer en af ovenstående ideer, så vil jeg foreslå dig, at du starter blidt ud med en chat enten her på siden eller børns vilkår eller http://www.livslinien.dk/.

Jeg ønsker virkelig for dig, at du må få det bedre, og jeg vil tænke på dig.

Med ønsket om det det bedste!
Anne

186

Forresten vil jeg også tilføje, at jeg godt ved hvor svært det kan være, at skulle fortælle om sådanne ting til andre mennesker, og jeg vil derfor foreslå dig, at du medbringer dette brev, hvis du tænker det er for svært at fortælle mundtligt.

174

 Jeg syntes du skulle tale med dine forældre, fordi at jeg er SIKKER på at de ALTID vil elske dig, ligemeget hvad. Tænk hvis du bare forsvandt, de ville jo græde sig selv til depression og blive syge!

Dit liv er og vil altid være nyttigt hos mindst 500 mennesker på denne klode.. jeg beodre dig til at tænke på det bedste i dit liv, give dig selv en chance ved  at starte forfra, anonymisere dig selv, og nu start på en frisk!

Det er forkert aat begå SM!

202

Kæmp videre, du skal nok en dag få det du ønsker. 

163

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program