Jeg er fed

forumspørgsmål

Jeg er fed

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 9 år 9 måneder siden

Argh... Sidder og kigger på billeder fra dengang jeg var tyndere... Jeg savner det! Jeg savner ikke at være et fedt, klamt dyr.

 

Men kender I det, når nu jeg kigger på billederne synes jeg, at jeg ser normal ud der? Jeg var jo slet ikke tynd tænker jeg... Hvad var problemet overhovedet dengang... Jeg var IKKE tynd da, men FED nu... Hmmm..

Undskyld, jeg måtte bare ud med det...

 

Er der nogle der kender til det?

Kommentarer

Jeg tror ikke du er et klamt fedt dyr og jeg tror du skal åbne øjnene og forstå det ;s

 

298

 Jeg hader også at kigge på gamle billeder. Jeg havde grimt, fedtet hår, jeg var urenlig, jeg HADEDE at være i bad. Jeg havde gravids-mave. Jeg var ikke fed på siderne, men kun udad på maven, havde ingen bryster, store lår og stor numse. Det gør ondt at se billederne. Det er kun 4 år siden.
Jeg er okey tilfreds med min krop som den er lige nu, men jeg tænker stadig, at jeg kunne tabe mig lidt omkring numsen, for den er stadig stor. Jeg er ikke tynd, men er tilfreds med mit udseende, for det har været værre. Jeg har ikke gjort noget særligt med mig selv, har ikki motioneret; jeg er bare vokset fra hvalpefedtet..

Jeg ved ikke hvordan du ser ud, men du er skabt i Guds billede, Gud ønsker at du skal være tilfreds med Hans værk :)
 

291

 Jeg kender det. Jeg har også flere gange siddet med billeder fra dengang, jeg var barn. Tynd og smuk og uden selvværdsproblemer. Jeg savner det rigtig meget. Men jeg ser ikke på andre, som jeg ser på mig selv. Jeg synes faktisk, at mennesker der har fedt på kroppen kan være langt smukkere end et skelet med lidt hud og muskler. Det er hvad jeg mener ud til. Men jeg forstår dig rigtig godt. Med fedme kommer ofte selvværdsproblemer, og det er enormt svært. Meget sværere end de fleste forstår. Jeg håber, at du kan finde ud af, hvor lidt vægt egentlig betyder. Det handler om, hvem man er inden i. Det håber jeg også selv, at jeg kan finde ud af en dag.

Jeg håber dig det bedste.

262

 

kiggede alle mine gamle billeder i gennem i går og det var forfærdeligt. for mig er det nemlig lige omvendt; jeg var en fed, lille, klam møgunge dengang jeg var lille. og nu er jeg så 14 og har anoreksi. :/

274

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program