jeg er for fed

forumspørgsmål

jeg er for fed

forumspørgsmål af
Helena
Oprettet 8 år 3 måneder siden

hej alle.
 

jeg er en pige på 13 år er 160 cm høj og min vægt er 59.. jeg er overvægtig. jeg skal konfirmeres i maj og jeg vil rigtig gerne tabe mig, men jeg kan ikke. det er bare så svært ikke at spise usundt. eller bare trøstespise. jeg bliver drillet lidt i skolen hvor de siger at jeg burde gå i fitness hver dag. :( det er ikke særlig rart. min mor er rigtig overvægtig og er sur hele tiden ! det er ikke til at holde ud. i tror sikkert at jeg overdriver, men det gør jeg ikke. i skolen prøver jeg at blive anerkendt, fx jeg lader nogle at drengene tage på mig og prøve at spænde min bh op. det er lidt sjov, men inderst inde gør det ondt, at de kun snakker til en bare fordi de må røre ens patter... jeg vil meget gerne tabe mig, men det er bare så svært! er der nogle der ved hvor mange kalorier en pige på 13 år må få på en dag? 

hilsen Helena 

Kommentarer

det lyder da ikke rart at du bliver nødt til at lade drengene tage på dig for at blive talt til.
men prøv at være dig selv, jeg er sikker på at hvis de ikke kan se hvor smuk du er indeni er de ikke rigtige venner, så skal du ikke spilde din tid på dem?..
ja, det er rigtig svært at tabe sig, men man må sku bare bide i det sure æble hvis du forstår? du hart næsten et halvt år til at tabe dig, og hvis du taber 1-2 kilo om måneden kommer du til at veje cirka 50 kilo. lyder det ikke fantastisk? det er overkomligt, men det bliver til meget ! held og lykke herfra :) 
det lyder også træls at din mor er sur hele tiden, men prøv at se det fra hendes side? det må ikke være rart at gå den så mange ekstra kilo på sig. kroppen er jo ikke bygget til at man skal have så meget vægt. jeg tror på at du kan tabe dig 10 kilo inden din konfirmation. :) held og lykke 1000 gange :P

141

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program