Jeg er bange for at miste ham

forumspørgsmål

Jeg er bange for at miste ham

forumspørgsmål af
Hende der scene pigen
Oprettet 13 år 1 uge siden

 Overskriften siger lidt sig selv. Jeg er en pige på 12 år, som har den her stil folk kalder scene kid. Dog uden make-up, kun mascara. Det er en stil jeg er glad for, og som jeg synes klær mig, og jeg er helt vild med håret ;D Men og dog, er jeg ikke sikker på om der er sine ulemper ved det. Jeg har fået mig en kæreste, og han er bare lige mig, vi har meget tilfælles og er begge ret populærer på vores forskellige skoler, og det hele er fint, men hans stil er mere det de fleste ville kalde..Ganster tror jeg ;D hans bedstevenner kalder ham det i hvert fald. Vi har været sammen i tre år, men hver gang jeg skal møde hans venner eller over til hans familie, tager jeg modetøj på, som jeg ogs har lidt af, ik for at være med på moden, men fordi jeg syns det så flot ud, mode rager mig faktisk. Og vi har aldrig været i byen sammen, måske en enkelt gang i netto for at købe mælk, men så har selvfølgelig igen modetøj på, han er begyndt at undre sig, og spurgte hvorfor. Grunden er:

Jeg er rædselslagen for at min svigermor, og hans søster og brødre, hans venner, og alle der nu måtte se os i byen, begynder alt muligt med at lucas (Min kæreste) Snart bliver til 'en af de sorte' og begynder med selvskæring og alt muligt mærkeligt, de har jo ikke forstand på stilene i det område, jeg er scene kid, altså 'glad emo' og jeg har det godt med mit liv og skærer ik i mig selv eller noget. Jeg vil ikke trække min kæreste ned, fordi sådan nogle som jeg bliver undervuderet med at vi går i sort - det har han ikke fortjent, og jeg får klump i halsen når jeg tænker på at jeg måske bare skulle slå op.

Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

 who cares.. Selvom det er nemmere sagt end gjort så skid på hvad andre mener(:

Hvis han kan lide dig for den du er, så er der vil ikke ret meget mere at skulle have sagt? Man er altid i tvivl om, om man er god nok eller ej. Og hvis man bliver ved med at dvale ved den tanke får man nok aldrig rigtig fred? Der er nogle steder i ens liv hvor man må stoppe op, kigge sig i spejlet og sige til sig selv: "Hey. Jeg kan lide mig som jeg er, ta' mig eller la' være!"

 

Det er hårdt, men rigtigt.

 

Håber du kan bruge det(; Held og lykke i fremtiden!:D

401

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program