Hun er bare en K_ælling

forumspørgsmål

Hun er bare en K_ælling

forumspørgsmål af
Mig
Oprettet 12 år 11 måneder siden

Hej, altså, jeg går rundt med det problem at min kæreste er ved at havne i kløerne på hans eks, her er historien:

Det var en helt almindelig dag, jeg skulle besøge min søster og nevø i slagelse sammen med min mor. Bagefter skulle vi i biografen, min kæreste bor lidt langt væk, så vi skriver meget sammen på mobilen, og er sammen så meget vi nu kan, mig og ham skrev sammen, om hvad vi lavede og hvordan vi havde det. Om aftnen skulle jeg så se min yndlingsfilm, og det skrev jeg så til ham, så begyndte han alt muligt med "uuhhh, er der nogle ved dig" og sådan, jeg spurgte om han selv kedede sig, så bad han mig gætte hvad han lavede, jeg gættede på alt det han plejer at lave.  Så spurgte jeg om jeg kunne  få en ledetråd, så skriver han "Ja. Jylland" Og mig og min kærestes eks har været veninder før, men hun løj overfor mig, så jeg sagde til hende hun skulle lade mig være, dengang vi var veninder, fortalte hun at hun boed på Jylland. Det var jo så den første tanke der slog mig, jeg spurgte om det var det, og så blev der svaret nej, så bad jeg ham sige hvad det var, og pludselig skriver et fremmed nummer til min telefon,. Jeg finder ud af at hele den dag mig og "Min kæreste" Skrev sammen, faktisk var hans eks der skrev, fordi han havde givet hende hans mobil, og at hun var blevet skide sur over ingenting. Jeg siger til hende at jeg vil have det fra han selv, selvom det jo var hans mobil, og så begynder de begge to med at det er min skyld, og at jeg skal slappe af, og alt muligt med at det bare var mig der var total idiot. Det jo slet ik rigtigt, jeg er bange for at miste ham jeg elsker så højt fordi han bare opfører sig som en eller anden player når hun er der, og han gør bare alt hvad hun ber ham om, og så jeg bare hende den jaloux kælling.
Han er begyndt at tro mere på hende end på mig, fordi hun åbenbart ogs har bildt ham ind at jeg lyver overfor ham, det har jeg aldrig gjort. Jeg ville VIRKELIG gerne sige det til ham, eller vise ham der her, men jeg gør det ikke så længe hun er der. Heldigvis rejser ham hjem imorgen, men jeg tror hun prøver at lokke ham til ikke at besøge mig. 
Jeg ved hvad der sker hvis jeg skriver det til ham på mobil, og jeg vil bare gerne fortælle ham sandheden, for jeg ik jaloux, hun bruger ham, og lyver selv overfor ham, så jeg for ham bare virker som den der sindssyge scene pige der ik har bedre at tage sig til. Skriver jeg til ham nu, så ser hun det jo ogs.

 

Nogle forslag til mig?

Kommentarer

først og fremmest vil jeg spørge hvor gammel du er? men altså jeg syntes du skal ringe til din kæreste, eller aftale at i mødes. og så sig det til ham, måske bliver du knust, men det er vel bedre end ikke at vide det, er det ikke? krammer, lilly.

380

 Faktisk skulle man ikke tro det, men jeg er 12. Og det her skete kun igår :/

 

343

jeg syntes stadig du skal snakke med din kæreste om det, men pas på det ikke bliver for alvorligt.. ses lilly.

334

 Det kan være svært og styre hvis man er meget jaloux. snak med din kæreste det er det bedste.

385

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program