Hvor ligger grænsen til fysisk/pykisk vold?

forumspørgsmål

Hvor ligger grænsen til fysisk/pykisk vold?

forumspørgsmål af
Ida
13 år
Oprettet 2 år 3 måneder siden

Hej alle.
Jeg har det ikke så godt derhjemme for tiden og er begyndt at lægge mærke til at min familie bare ikke fungere. Jeg er skilsmissebarn og rejser ud til min far sammen med min søster hver 2. weekend og det er sådan set fint. Men hos vores mor bliver vi tit råbt af. Det kunne fx være hvis min søster ikke ville se den samme film som mig og blev irriteret også kommer vores mor og skælder ud på hende og råber at hun skal stoppe og at hun altid gør sådan noget og at hun bare skal holde kæft. Hvis min søster går puffer vores mor til hende og slæber hende tilbage. Det kan godt se lidt vildsomt ud og hun får nogle gange mærker (min søs er 14). Det samme med mig men det sker oftere med min søster. Jeg ved ikke om det er helt normalt eller om min mor er for voldsom. Jeg begynder selv at græde når sådan noget sker men jeg sidder bare og gør ingenting. Hvad kan jeg gøre?

Kommentarer

Det er slet ikke okay at din mor behandler jer sådan :( Det er svært hvad man kan gøre, for det lyder som om hun er meget urimelig. Har du snakket med din søster om hvad hun tænker?

Hvis I ikke har lyst til at være hos jeres mor, er det jo en mulighed at I bor ved jeres far i stedet.

Håber det bliver bedre!

187

Tak Elias. Mig og min søster har desværre ikke et særlig godt forhold til hinanden så jeg kan ikke tale med hende. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Skal jeg kontakte kommunen eller sådan noget?

165

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program