Hvad sker der med mig?

forumspørgsmål

Hvad sker der med mig?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 8 måneder siden

 

Hvorfor føler jeg sådan? Hvorfor har jeg humørsvingninger hele tiden? Den ene minut er jeg verdens dejligste pige, mens jeg det næste bare vil væk. Hvad er det der gør at jeg så hurtigt bliver ked af det? Jeg vil bare gerne leve og have det godt. Jeg vil bare gerne have venner, nogen der elsker mig. Jeg vil inderst inde være tynd… Lille. Det er jeg jo nok også nu, for der er ingen der ser mig. Ingen der spørger om jeg vil med i byen.
Hvis de kan komme af sted med det taler de ikke til mig. Jeg er tyk. Jeg er stor fysisk, men inde er jeg mindre end en ært. Alligevel er mine tanker store. De er næsten så store at de ikke kan være inde i mit hoved. De vil ud, men hvorhen? Hvem skulle jeg fortælle det til? Mine forældre siger at jeg er for følsom, og jeg skal prøve at tænke positivt, men de ved ikke hvordan jeg har det. De ved ikke hvordan det er at blive nedgjort og svigtet. Jeg er bange for vægten, men alligevel vejer jeg mig hver dag fordi jeg er så bange for at blive større. Når jeg tager på, ender det med at jeg sidder og skærer i mig selv. Jeg ved at det ikke er lykken at være tynd, men hvad er lykken? Penge? Venner?
 Hvorfor ikke bare forsvinde? Hvad skal man gøre når der er en i klassen som, hvis man bare kigger på ham, siger: ”hvorfor kigger du på mig?” ”Hvad er der!?” og ”Hvad vil du!?”. Hvad gør man når man hellere vil ligge hjemme, men er den pæne pige, som aldrig gør noget forkert? Jeg ville ønske at jeg ikke bekymrede mig så meget. At jeg kunne være med i klassen selvom det de gør, ikke er helt lovligt. Han går mig så meget på, men er jeg åndssvag? Er det mig der er alt for følsom? Alle de spørgsmål får jeg nok aldrig svar på.   
Mad! Et emne som er meget svært at tale om. Hvad spiser jeg? Jeg spiser ikke særlig meget. Om morgenen spiser jeg højst en halv grovbolle og til frokost, hvis jeg spiser, også en halv bolle. Før i tiden kunne jeg spiser 2 hele boller bare til morgenmad, og nu kan jeg næsten ikke få ½ ned. Til aftensmad spiser jeg næsten kun salat, og drikker ikke så meget (vand).
Jeg vil bare være glad, er det så meget at forlange?

Kommentarer

Jeg føler lige præcis det samme jeg spørger mig selv hver dag : ''hvorfor lever jeg'' ? ''hvad gør jeg'' ? jeg er også overvægtig og jeg er blevet drillet et par gange med det det er bare så svært og forvirrende altså der er ingen løsning som sagt har jeg det ligesom dig men jeg har ikk sagt det til nogen ikk engang en kat! jeg holder det inde overfor mine venner er jeg en helt anden jeg kunne være en anden person overfor dem .. jeg forstår bare ikk meningen med livet mere jeg kan ikk klare det mere ! jeg er såå tæt på at give op der er ikk meget tilbage af gejst ..

jeg har prøvet at begå selvmord.. har prøvet at kvæle mig selv hen til flere gange men jeg kan ikk jeg ka' ikk få vejret og jeg gipser efter det så derfor gir jeg op og binder knuderne op igen 

MEN HVAD ! det hjæler ikk jeg er også helt forvirret HJÆLP OGSÅ MIG ! ved ikke hvordan jeg skal leve mere .. 

 

Til dig .. held og lykke håber det ender godt og du finder en løsning ..

Best of luck ..

-anonym .. 

345

Hej Anonym

Det kan nogle gange være svært at se meningen med det hele, og at opgive kan måske virke som den eneste mulighed. Jeg mener der er andre muligheder og jeg synes det er vigtigt at du holder fast og kæmper for at få det bedre.

Du bliver nødt til at snakke med nogen om hvordan du har det. Om hvad det er for nogle ting der sker indeni dig. Du kan kigge forbi chatrådgivningen i dag mellem kl. 15-19, og snakke med en voksen rådgiver. Måske kan du få nogle gode råd til hvordan du kan få hjælp til at få det bedre.

Du kan også ringe til livslinien og snakke med dem om dine tanker om selvmord og dine selvmordsforsøg. På livslinien er de rigtig gode til at snakke med unge om alt det der er rigtig svært. Du kan ringe alle hverdage mellem kl. 11-23 på tlf. 70 201 201.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

314

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program