forumspørgsmål

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 7 måneder siden

Hvad er den nemmeste måde at dø på. Hvis man ikke vil leve mere.

Kommentarer

Hej Anonym

Jeg er ikke sikker på at man kan give et svar på hvad der den letteste måde at dø. Jeg kan i hvert fald ikke. Men jeg vil til gengæld gerne fortælle dig at jeg tror på at der findes en anden mulighed end døden, når livet er rigtig svært og det gør ondt indeni.

Jeg tror det hjælper at tale om det der gør ondt. Og jeg har oplevet at når man sætter ord på det der er svært, kan der lidt efter lidt åbne sig nye muligheder for at få det bedre og komme videre med livet.

Jeg vil opfordre dig til at komme i chatten og dele dine tanker med en voksen rådgiver. Måske kan i sammen finde ud af hvad der kunne hjælpe dig til at få det bedre.

Chatten er åben i morgen tirsdag kl. 15-19.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

348

Grib livet du. Sæt pris på det. Lev livet. Giv den gas. Og glem de dumme voksne.

C.

340

I mit hoved findes der ikke nogen nem måde at dø på, uanset hvad vil det på den ene eller den anden måde gøre ondt og ikke føles særligt rart, ligesom der heller ikke findes nogen nem måde at få det bedre på, det vil også komme til at gøre ondt og til tider heller ikke føles særligt rart, - i hvert fald lige i den tid det står på. Men så er spørgsmålet bare hvad er mest værd?

Jeg synes at det er mest værd at kæmpe og arbejde på at få det bedre, og turde søge hjælp når man kan mærke at man er for langt nede til at kunne komme op igen, kun ved hjælp af sig selv.

Jeg synes du skal prøve at gribe fat i en voksen og så talt ud med ham/hende om hvad der gør at du tænker at det lige nu ville være lettere at dø, du kan også gå ind på chatten herinde, der sidder flere voksne der rigtigt gerne vil snakke med dig om de ting der gør ondt, og så kan i sammen finde ud af hvad du så kan gøre.

Jeg synes at det er et rigtigt godt tegn at du skriver herinde, for jeg tror inderst inde ikke at du virkeligt ønsker at vide hvad der er den nemmeste måde at dø på, men mere vil have af vide hvad du ellers kan gøre.

og i sidste ende vil det gavne dig mest at leve videre, og få hjælp til hvad du kan gøre i de sværere tider i livet. Livet har tusindvis af gode og dejlige ting at byde på også selvom at det måske ser fuldstændigt håbløst ud nu.

303

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program