Hvad skal jeg gøre jeg skære i mig selv HJÆLP

forumspørgsmål

Hvad skal jeg gøre jeg skære i mig selv HJÆLP

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 4 år 6 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 13 år og jeg kan ikke stoppe med at skære i mig selv! Jeg Har det forfærdeligt inden i og kan næsten ikke klare mere, jeg havde fundet en metode der stoppede det men den metode hjælper ikke mere og metoden er at jeg ryger en smøg når jeg har det dårligt!

Men det virker bare ikke lige meget om jeg ryger mig mega nikotin skæv, jeg var på SYG for cirka 6 måneder siden og nu er det hele bare slemt igen men jeg kan ikke få mig selv til at sige det til nogle! Er der nogle der kan hjælpe mig, er der nogle der selv har gjort det eller gør det? Eller noget i den retning?

Kommentarer

Jeg kender udemærket til det, er 14 år og jeg har været selvskadende på flere måder siden jeg var 12 år. Selvskade kan være rigtig svært at komme ud af, fordi det for mange tit bliver vanedannende og man bliver afhgængig af det. Jeg synes du skal fortælle det til dine forældre, for det er klart du skal have hjælp hvis du skader dig selv. Plus at man for mange ar af det og jeg fortryder jeg nogensinde begyndte at selvskade, og mine arme ligner noget der er løgn, efter alvorlig selvskade.

539

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program