At hjælpe andre...

forumspørgsmål

At hjælpe andre...

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 11 måneder siden

hej alle!

jeg er en pige på 14år, jeg har selv haft et ret svært liv med mobnig, skilsmisse, selvskade, selvmords tanker og anoreksi. jeg ved hvor svært det er at fortælle andre om hvordan man har det indeni. jeg er blevet hjulpet vidre af en masse søde mennesker, som har støttet og forstået mig (det gør de også stadigvæk). jeg kan rigtig godt lide at hjælpe andre eller bare snakke med dem om det glæder eller det som er svært, og det badste ved det hele er at se hvor meget det endlig kan hjælpe. hvis jeg ser nogle som er kede af det eller som går alen rundt går jeg over og snakke med dem.

jeg tager ansvar for at alle kan have det godt, gør du?

jeg ved godt eg ikke kan redde hele verden, hvis i forstår hvad jeg mener men det er da et skridt på vejen for et bedre sted at være for alle... 

kram far Ditte

Kommentarer

Hej Ditte

Det er fedt du gider hjælpe andre. Det er dejigt at man ved at der er nogen ude i Danmark som gider at hjælpe unge der har det svært. Ja det er svært at sige sine følelser til folk. Det er derfor fx cyberhus er lavet. eller fx børns vilkår. Men det bedste ved cyberhus det er at man kan hjælpe og give andre menning i livet, fordi man snakke med andre unge.

Hvis du har lyst kunne du fx blive ungeblogger så kan du dele ud af dine egen erfaringer. Hvis du har lyst kan du fx skrive i brevkassen . så vil de fortælle hvordan. Men kun hvis du har lyst :-)

KH Felicia.

418

 Det har du evig ret i, selvom man også skal tænke på sig selv, er det altid dejligt at vide man har gjort noget godt for andre :) Derfor er jeg ret stolt af at jeg kan få alle til at fortælle mig alt. Selv hvis jeg næsten ikke kender dem. 

416

det kan godt være du er stolt over at du kan få mennesker til at sige alt  , men husk her på cyberhus, er der ingen der kender hende fordi det er anonymt. SÅ er der jo ingenting at miste . :-) 

 

399

 Hej Ditte

Jeg har det på nøjagtig samme måde og jeg kan også godt lide, at hjælpe andre videre. Bla. pga. den erfaring jeg har, eftersom jeg (også) har været udsat for en masse ting i løbet af mit liv, der har sat dybe spor. 

Jeg tager ansvar og sommetider lidt for meget ansvar.
Jeg tager tingene meget nært og selvom det måske ikke er en person jeg kender,
der fortæller mig en ubehagelig historie, så stikker det mit dybt i hjertet, på samme måde
hvis det er en veninde der fortæller mig, at hun har været udsat for noget ubehageligt.

Knus
Ane

446

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program