Gul & blå.

forumspørgsmål

Gul & blå.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 6 måneder siden

Ved ikke hvad jeg gør forkert. Jeg er bare nok kommet et forkert sted hen. Jeg skulle nok slet ikke være født i denne verden, hvis jeg skal lide så meget.! Man skal nemlig bare spille skuespil i skolen, og når man er sammen med en hvis person, så skal man bankes gul & blå, Man skal komme med, de syge undskyldninger for at man har Blå mærker overalt.

Jeg må ikke en gang være sammen med mine veninder/venner, det har jeg nemlig ikke fortjent. Fordi jeg har så mange mærker.

Alle prøver at se op efter mig i skolen, men hvorfor lige mig, når jeg har så mange mærker, og jeg bliver nød til at lyve om dem. Hvorfor skulle folk kunne lide mig!.

Når jeg lever i et helvede, hvor man bliver bankede, af en person, man holder af, men på den anden side hader jeg ham også, Jeg har været en rigtig flot pige, Nu ligner jeg et lig, jeg er så fucking tynd, jeg har mærker over det hele, jeg kan ikke en gang smile, tårende løber ned af kinderne når jeg er alene.

Jeg er bange, på en måde så vl jeg opgive, opgive min hverdag, for kan ikke klare at leve i en hemmelig verden, hvor jeg ikke må sige sandheden til nogen. Jeg vælger at opgive mit rigtig navn, så håber jeg der er nogen der ser det, som jeg kender.

Jeg er så knust inden i, Er det min skyld det her, jeg vil væk, jeg vil væk hjemmefra, tror jeg nok, Jeg vil bare ikke lide resten af mit liv. Undskyld, undskyld, undskyld.

Jeg elsker dig far, men jeg hader dig også. Så meget jeg ikke kan beskrive, hvorfor gør du ikke noget mor, du ved jo godt det sker, men elsker du mig ikke nok til at gøre noget ved det. :-( jeg er ingenting, jeg er ikke noget mere. Jeg hader jer begge for det du gør mod mig, gør mig ondt. Ingen er jer to elsker mig nok. I denne her vernden. Sorry.

Kommentarer

Hej Anonym

Puha, jeg synes det er et rigtigt svært liv du lever og jeg kan godt forstå at du beder om hjælp.

Det er ikke rimeligt at du skal leve i et helvede, og det er ikke rimeligt at din far slår dig. At han slår dig er både forkert og ulovligt, og det er på ingen måde din egen skyld. Det er kun din fars.  

Jeg vil gerne prøve at hjælpe. Det bedste jeg kan gøre lige nu er at give dig et link og et telefonnr. til et sted der hedder Tjek-punkt. På Tjek-punkt sidder der voksne du kan spørge om hvordan du kan få noget hjælp. Du kan være helt anonym når du snakker med dem. Du kan læse mere om hvem de er, og hvordan de kan hjælpe dig her:
http://www.tjek-punkt.dk/ og du kan ringe til dem på tlf. 80 24 00 60 alle hverdage mellem 09-23.
Jeg synes du skal prøve at ringe til dem allerede idag og høre om hvordan de kan hjælpe dig.

Chatten her i Cyberhus er åben man-tors kl. 15-19. Måske kunne det være godt for dig at komme i chatten på mandag og snakke med en voksen rådgiver om hvordan du har det, og måske få lidt flere råd til hvad du kan gøre.  

DeBedsteHilsner

Niels-Christian                           

293

Hej

Jeg bliver seriøst nød til at svare dig, på det her indlæg,Jeg ved godt det er et stykke tid siden du skrev det, men har været på efterskole, så nu har jeg tid, til at skrive noget :-) Det er så synd for dig. Jeg har virkelig ondt af dig. Det kan ikke være rigtig du skal have mærker, på din krop, begrunnd af din far. Jeg kan ikke se hvorfor din mor ikke gør noget ved det, for at hjælpe dig. Det er synd du skal lyve over for andre, fordi du er bange.

Det må også være svært at skulle leve 2 liv, på en måde. For det gør du jo. Du er den populære i skolen, og der hjemme, bliver du slået, og du har et selvhad til dig selv. Det skal du ikke have for det er ikke din skyld det der sker hjemme ved dig. Hvis du ikke tør få hjælp, tror jeg altså godt du kan få hjælp, hos cyberhus. Altså jeg tror nok de kan lave en underretning, men er ikke sikker?

Smil Fra Felicia.

265

Hej.

Tusind tak for hjælpen. Vil ikke godt være søde at slette mit indlæg, det er virkelig Vigtigt.

270

hej med dig stakkels dig at du skal leve sådan et forfærdeligt liv stakkels dig  prøv at oprette en profil der kan de ogs hjælpe dig

299

Vil i ikke godt være sød at slette mine indlæg helt, det er så vigtigt i gør det, for min skyld. Jeg har fortrudt det så meget, at jeg har skrevet det, & kan det ikke også godt komme væk fra brevkassen. Til andre ikke kan se det.. Bare for min skyld

 

 

276

Hej Anonym

Vi kan ikke umiddelbar slette Gul & blå, i debatten eller brevkasse.

Det er fordi vi ikke har muligheden for at tjekke om forfatteren til indlægget Gul & blå er den samme som senere ønsker indlægget fjernet. Vores debat-system er, for at sikre børn og unge fuld anonymitet, opbygget sådan at vi ikke kan se hvem der opretter indlæg på cyberhus.dk.  

Vi har sørget for at både indlæg i debatten og i brevkassen er anonymiseret sådan at ingen ved hvem indlægget handler om, og ingen kan genkende forfatteren. Det gør vi for at sikre den der har oprettet indlægget bedst muligt.

Hvis der er indhold på cyberhus.dk du ikke føler dig tryg ved er du velkommen til at skrive direkte til mig på nc@cyberhus.dk

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

278

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program