score-steder, hvad kan piger lide? hjælp mig please!!!!

forumspørgsmål

score-steder, hvad kan piger lide? hjælp mig please!!!!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 10 måneder siden

hvor kan man gå ud og finde piger?

hvor  kan man bedst få fat i en pige?

hvad kan de lide at snakke om?

hvad kan de lide at lave ?

hvad kan piger lide ved drenge?

 

hvor kan man score en pige hvis ens forældre ik giver en lov til at tag ned i byen? alene eller sammen med venner?.. 

hvad kan de lide at man siger til dem?

hvilke drenge kan de lide?

kan danske piger lide *udlændinge* ? drenge...

har det søriest meget sværet ved at komme sammen med en pige.. :/

det er min ca. 4 gang jeg får et nej af en pige.. :( ved ik hvad jeg skal gøre!!! :( :/ !! hjælp!!

 

Kommentarer

- Man kan finde piger alle steder hvor de opholder sig ;) Men nogen steder er det lettere at komme til at snakke sammen. Hvis du fx kommer i en ungdomsklup eller går til noget sport i din fritid hvor der også kommer piger kan du lære nogen at kende der.

- Det er forskelligt hvilke drenge piger kan lide. Ligesom det er forskelligt hvilke piger drenge kan lide.

- Det er forskelligt hvad piger kan lide at lave. Fx shoppe, gå i biografen, svømmehallen, skøjtehal, høre musik, spille musik, danse osv.

- Du kan møde piger mange andre steder end ved at gå i byen.

- Ja, nogen danske piger kan lide udenlandske drenge. Jeg tror ikke at det er så vigtigt hvor man kommer fra. Det er vigtigst at man er sød og venlig og behandler hinanden ordentligt og har respekt for hinanden.

 

Du kan også prøve at læse den her debat hvor Gråspurv svare på et lignende spørgsmål her: http://www.cyberhus.dk/node/5005 

Hilsen Stine Stankelben

333

Mange tak for det.

 

håber der er andre der gerne vil komme med gode råd. :)

312

hej

jeg vil bare sige at du ikke skal være så bekymret, vi piger vil slet ikke have en bestemt fyr. - altså om han er høj eller lav, har brunt eller blond hår, det gør jo ikke noget. De fleste piger kan dog godt lide at drengene gør lidt ud af sig selv - MEN selvom mange piger snakker om at fyre skal være lækre, sexede og ha en god overkrop, hvad tror du så en pige helst vil ha i sidste ende? En bodybuilder som er smurt ind i bruncreme, har fuldstændig fedtet hår af al det voks og ikke taler pænt til nogen udover dem med store patter og masser af make up, eller dem der er afslappede med deres tøj, og en god ven. Husk vær dig selv og slap af og tænk ikke kun på om pigerne kan li dig, dine venner skal jo også bruge dig!

Hvis det er en hjælp, så prøv at tænk på hvad du kan li ved en pige, og hvem du kan li. Hvis du har fundet en pige du syntes er vildt sød, så prøv at gør lidt ud af dig selv, selvfølgelig bare til du selv syntes du ser flot ud, prøv måske at sige nogen sjove ting når du er sammen med hende. - men ikke så du såre nogen!!! og til sidst - slap af, hvis hun ikke kan lide dig som du er, så er det da hendes problem, vær stolt af hvem du er og hyg dig så med vennerne !!

knuzz =)

328

Prøv at høre her lige meget hvad piger siger og de siger de er ærlige så ikke tro på det de går efter bestemte drenge men de ved det ikke selv det ligger i det underbevidste.
de kan sige du finder en en dag men der kan gå lang tid bare prøve hver pige du kan lig så en dag skal du nok finde en:)

554

Der hvor du slutter , og til sidst ...

Respekter dig utroligt højt, det ik alle fyr der kan tænke på det !! Hilsen Slagelse

487

Hej

Anonym
 
 
Du kan finde nogle søde venner / veninder på nettet som hedder habbo.dk/ eller på skum for unge mennesker som har lyst til at mødes med nogle andre nye venner.. du kan komme på date og meget mere. Jeg er selv på habbo da jeg er i gang med at være som moderator. så jeg ved bare at det kan være svært når man skal passe rigtigt meget på. Fordi vi har meget med sikkerhed med at gør der inde. så du kan netop få dig en nk= netkæreste og du skal huske at ikke oplyse dit personligehed informationer da det er noget med pædofile som kan godt være der inde.
 
Men ellers skal jeg nok søgere for at hjælpe dig der inde.. og husk at være bedre på nettet.. :)
 
 
Florinel

317

DU skal bare vise du er dig selv og ikke tro hvad en pige vil

Og nej IKKE brug Habbo.dk til at finde piger i irl, for habbo er bare for mobning TRO MIG

 

337

du kan finde piger næsten over alt, i skole, byen, fritidsklubben, spejder, skøjtehallen, det er faktisk næsten kun fantasier der sætter grænser, jeg synes ikke at du skal tænke så meget på hvad vi kan lide at snakke om eller hvad vi kan lide at lave, du skal bare være dig selv hele vejen igennem, hvis en pige virkeligt kan lide dig så er hun næsten ligeglad med hvad i laver, (det er jeg i hvert fald, om vi så er ude og skyde på en skydebane eller er ude og spise for mig er det lige gyldigt så længe det bare er en jeg er interesseret i)

så alt i alt skal du bare være dig selv, og så skal du huske at have selvtillid.

og så er det altid en god idé at smile og vise at du er interesseret, hvordan drengene ser ud eller hvilket land de kommer fra er lidt ligemeget, den sidste der fik mig til at falde fuldstændigt for ham er egentligt ikke den lækreste jeg nogensinde har set, men han havde bare en kanon udstråling, og hans selvtillid skinnede bare fuldstændigt igennem, så smilte han bare og kiggede og sådan.

355

jeg har haft det ret svært med piger, og havde aldrig haft en kærest

men jeg fandt et kursus lær at score piger på www.enrigtigmand.dk  det har hjulpet mig meget.

på thegameonline.dk er der også en del der gerne vil hjælpe og giver gode råd

//muppet

303

 Kender en der hedder kim, som tog et scorekursus hos www.adambraff.dk

han kom virkelige godt ud af det med at score piger uden bruge af  scorereplikker.

 

mvh. søren

409

.Dâws!

DU lyder noget bekymret? Meen.. Slap af? Piger har det fint med en følsom fyr.

Nåå.. Scoretricks er jeg måske ik lige.. Den bedste til, det er jo en tøs bag skærmen.Heh.;)

Men, når du skal snakke med en pige.. SÅ vis dine meninger om ting, sig tingene lidt "ligeud", snak om hendes interesser, vis at du gerne vil høre hvad hun har at sige.

Forældre... I KNOW IT! Mine er ihvertfald.. Kedelige, må ikk En skid for dem, gammeldags osv.? Sjældent man har nogen forældre man bare tænker WOEW over>?  SÅ.. Skal du sq ikk være ked af? Men.. DIne forældre har da haft det sådan ogs? De har da ogs kæmpet med ungdomsforelskelse, kærester bla bla bla..? Tag en snak med dem om det? Og at du sagtens kan klare en tur i byen uden babysitter?-DEt kan lyde nemt for mig at plapre løs om, hvor nemt det R? Jeg har det da heller ikk nemt. Men.. det kan gøres.o.O

Hvorfor skulle piger have imod udlændinge? Udlændinge er faktisk tit.. OMG! Jeg sys' ihvertfald.. AT de er Toplækre? Tit en dejlig krop, lidt brunlige? Måske meget..;) OHm? osv. Tag de gode ting?  OG hvis nogen skulle have noget imod det.. Er det sikkert bare fordi de er jaloux? SÅ? Ja. RElax. DU har et helt liv foran dig lidt endnu?xD

 

//BAbe

312

Du er et godt meneske babe

466

måske skulle du snakke med dine forældre om det.

men det bedste sted er i skolen eller hjemme hos en af jer.

lidt romantisk måske´, men lad vær med at spille player

330

det er forskelligt fra hvem du er efter... nogle piger går meget op i hvordan deres kæreste ser ud og det er normalt lidt normalt blandede med lidt pretty boy stil... gik rigtig godt for mig og her står jeg med den mest vidunderlige pige :) men der er andre metoder.. alt kommer an på hvad pigen leder efter o: og du skal huske at du ikke skal være alt for påtrængene... altså du skal ikke skrive heeeeeleeee tiden.. frk. hvis de logger på msn og efter 5 secs og du begynder at skrive til dem så kan nogle godt blive lidt træt af dig..... det du kan gøre der er at vente 10 til 15 mins måske også skrive ;D hvis hun nu skriver så skriver du selfølgelig tilbage xD

smileys kan dog hjælpe... men så længe du kan holde styr på dit udseende... har du 30 til 40% styr på det ville jeg sige ^^(kommer an på hvilken slags pige du er til)

samtale kan jeg ikke hjælpe med... når du finder den rigtige pige til dig kan i snakke videre og videre selvom det virker som om du ikke kan komme på noget ^^

håber det her hjælper dig men det der med tøj stilen synes jeg du skulle tænke lidt over og måske prøve at kigge lidt på andre drenge/mænd og se hvordan de går klædt(helst dem med en kæreste) :) så kunne du måske kopiere lidt

du kan møde piger mange steder og byen ville nok være det bedste men et center eller noget :P og måske igennem en ven.... og udlændinge... det er sku ligemeget dude du er ikke anderledes end vi er (hvis du er udlænding) ^^

 

336

Heej...

Du starter med at kigge hende i øjnene mens i går forbi hinanden.

Derefter går du hen til hende og siger: Heej smukke.. kan jeg få dit telefon nummer? :D

Så siger hun f.eks. ja..

Og du siger pænt og sødt tak og giver hende et kram.

Derefter begynder i at snakke lidt og hinanden og jeres fritid og sådan nogle ting.

Hun spørger sikkert om du ikke ville kysse hende.

 

Hilsen: Den der hjælper med piger:D!

 

349

Pik og patter :D

312

Hvis du 95% gerne vil score en pige, skal du bare følge nedenståendetrin:

1. find en ven at tage med i centeret
2. find så den pige du gerne vil score
3. kig på hende og prøve at få øjen kontakt
4. hvis hun kommer hen til dig så bare sige hej og sådan noget(piger kan ofte godt lide generte drenge)
5. hvis ikke så peg på hende og hvis hun ser du peger skal hun nok komme (når hun ser dig pige skal du selvfølgelig stoppe med at pege og f. eks. kigge på din ven og lade som om hun ikke skulle se det)
6. men ellers snak lidt med hende og allerede et par minutter efter så sig bare at dig og din ven skal nå en bus eller noget i den stil og spørg om du ikke kan få hendes nummer så i kan skrives ved.
7. vent med at skriv til hende til om aftenen eller sådan noget, ellers virker du påtrængende og for naiv.
8. bliv ved med at skriv med hende og aftal så evt. at mødes.
9. Hvis hun vil mødes hjemme ved dig eller hende så tag den mulighed, alene. (spring til trin nr. 13 )
10. Sig hun kan tage nogle veninder med hvis i skal mødes i centeret, på en skole eller lignende også kan du tage nogle venner med
11. bliv ved med det nogle gange ( nok ikke lige på samme uge )
12. spørg hende så om hun ikke kunne tænke sig at være sammen hjemme ved dig. Hvis ikke så kør videre med at mødes offentligere steder, så det fordi hun ikke er parat. Hvis hun derimod vil, læs da videre...
13. Snak lidt med hende og hvis det med ikke at snakke går så godt, så prøv med en film, den virker hver gang :-)
14. Du kan nu prøve at få hende til at sætte sig hen til dig og måske holde i hånd med hende.
15. Altså når hun først vil med hjem til dig alene er hun interesseret, hun er ikke gået igennem alt det her for sjov. Men læg ikke alt for meget pres på hende, tag et skridt af gangen! ;-)
 

Det var hvad jeg gjorde dengang jeg var lidt yngre, du kan selv prøve hvis du ikke tror på mig. Der er intet at miste, kun noget at vinde og TRO MIG, det virker ;-)

- JL

362
352

piger kan lide vis drengen er sig selv og viser sine følser

piger kan godt lide at snakke om følser og meget andet

og en tur i biffen er en god date

hvor du skal finde dem de er sku over det helle bare prøv lykken

 

344

hej vi piger eller nu kan jeg jo så kun snakke for mig selv, men jeg kan lide drenge som ikke er generte og de må også meget gerne have mørkt hår(: - jeg kan godt lide at spille fodbold og bokse og sådan, du ved drenge ting..?(: så spørgsmålet jo bare om drenge så kan lide "pigede" piger eller "drengede" piger 

 

382

The game er den simpleste måde at score piger, du kan få mere eller mindre hvem du vil, hvis du bliver god til det (;

 

406

The game er noget bull-shit!

 

Læste den og igennem længere tid, havde jeg mistet mig selv i alle de lattergørligende scoretricks! 

 

Har taget min Scorekursus, hos http://adambraff.dk/Scorekurser.aspx

jeg kan kun anbefalle dem! 

 

Mvh. simon

425

Sry, to tell, you men det virker, jeg har selv læst den, og udfra bogen lavet ændringer så det passer til mig, og jeg hiver en ny pige med hjem mindst en gang hver weekend (;

433

Hej du!
Gode steder at finde piger er normalt på sådan noget som strøget, i biografen og ved storcentrer.

Hvis det er at du møder en pige du godt kan lide, er det en meget god ide at være sig selv! Det vil sige, at du skal være jordnær, og bare slappe af!
Det bedste trick er, at få hende til at grine. En god måde at starte en samtale på, er også at finde ligheder mellem hende og dig.

Jeg håber at det hjalp!
Held og lykke fremover
 

385

Jeg vil godt ha mig en kærste men jeg ved ikke hvordan jeg er ikke god til og score kan i skrive hvordan

530

 Hvordan lære man en pige at kende som man godt kan lide. skal man bare gå over og sige hej? tænk på at man bliver afvist :-/

382

det ville være en ide at sige "hej" til hende du kan li' men prøv at gør det når hun ikke står med en masse veninder, så kan hun nemt spille hardcore og gøre et eller andet hun ikke mener... men prøv og spørg hende om hun vil se en film med dig eller sådan noget ;)

håber du kan bruge mine tips!. :D

401

 The Game det virker faktisk. Er man klar på noget selvudvikling og tager tyren ved hornene så virker det. Det kan jeg selv skrive under på. Prøv at check www.danskpickup.dk ud. Det lader til at være en sober side med styr på sagerne.

538

Jeg anbefaler spejder, jeg går til fdf en gang om ugen og jeg er blevet inviteret til fester (med piger) og på lejrer (med piger). Der er også “lejrkærster” som er en kærste man fik gennem lejren.

201

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program