Fuck min mor

forumspørgsmål

Fuck min mor

forumspørgsmål af
Frederik
Oprettet 9 år 4 måneder siden

Jeg er virkelig træt af min mor. Hun bliver så skide sur over ingenting, og kalder mig grimme ting som ondsvage unge & fatsvage unge. Her forleden ville jeg have min ven med i biografen, men det måtte jeg så ikke fordi han havde været med før. Det var mine egne biograf kort, og det respekterede hun så ikke. Hun siger jeg heller ikke har nogen venner, fordi jeg aldrig er sammen med dem. Jeg syntes mine venner er pisse kedelige. Jeg sagde at mig og min ven ikke gad sidde foran skærmen hele tiden, så jeg forslog en ide som var "biografen" og så sagde hun vi skulle kigge på en film Men så gider hun slet ikke og siger "Du har ingen venner menneske" Jeg gider virkelig ikke min mor mere. Jeg bliver rigtig ked af det.

Kommentarer

kender godt følelsen, en mor der ikke respektere ens egne valg, vil ændre på dem til hendes fordel (så at sige), så hun får den perfekte søn/datter, kommer med ekstremt nedladende kommetre og generelt bare ikke burde være der.

DU ER IKKE ALENE!

475

Ok godt min mor ikke er sådan

FUCK JEG HADER OGSÅ MIN MOR

513

Min mor syntes at mit værelse skal rydes op, og jeg gør det selv helle tiden, men hun bliver bare sur hver dage fordi HUN ikke syntes at mit værelse er pænt. Jeg hader hende! Når hun går ud af mit værelse græder jeg også...

40

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program