Jeg tror at mine forældre opdagede mine cuts??

forumspørgsmål

Jeg tror at mine forældre opdagede mine cuts??

forumspørgsmål af
zebra
Oprettet 7 år 7 måneder siden

Jeg er en 14-årig pige. Det skal lige siges at mine cuts ikke er så dybe at jeg skal på hospitalet og have sting, men hele min venstre arm, halvdelen af min mave og ydersiden af mine lår er fyldt med en masse røde streger.
Okay så jeg gik så sent i seng igår at jeg ikke helt tænkte mig om da jeg lagde mig til at sove i min T-shirt, og da jeg åbnede øjnene den næste dag lå min venstre arm helt ubeskyttet så alle og enhver der kiggede på mig ville kunne se mine cuts. (det er kun mig der kender til dem indtil videre) Min mor stod i rummet, og det så ud som om hun havde stået der i lang tid...
Jeg rævesov, så hun troede at jeg stadig sov, og så gik hun ud og snakkede med min far i køkkenet hvor jeg synes jeg kunne høre min mors stemme sige et eller andet med "det er ligesom jeg havde det" "jeg kender godt følelsen, det er kun sig selv man tænker på og ingen andre" "hvorfor gør hun det?? hun har det jo ikke dårligt eller noget" men jeg er ikke helt sikker på om det var det, jeg hørte, der var en masse støj og stemmerne var lave. jeg listede ud på toilettet og ja..... bagefter gik alt normalt, min far viste mig en internetside og bad mig om at lave mine lektier, jeg spiste morgenmad...... kan de have set dem? de har ikke sagt noget til mig endnu om det. det er ca. en time siden jeg vågnede og jeg frygter at en eller anden ligepludselig vil spørge mig om det. hvad skal jeg sige hvis det sker?? hvad skal jeg gøre? hjælp!

Kommentarer

Har de sagt noget endu? Jeg står i samme situation

285

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program