Frihed på prøve!

forumspørgsmål

Frihed på prøve!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 6 måneder siden

At sidde i en klasse
hvor man bliver mobbet,
er som at sidde i et fængsel,
hvor man bare gerne vil ud igen.
Man kommer først ud, når dagen er slut,
men det føles som en frihed på prøve.

Friheden er dejlig, men man græder.
Man ønsker, at man aldrig var kommet til.
Livet er det rene helvede.
Man kommer i skole igen,
endnu en dag i helvede.
Man får endnu engang fri,
det føles bare som en frihed på prøve.

Friheden er dejlig at komme ud til,
men man græder stadig.
Man føler sig nul og niks.
Selvtillid og selvværd har man intet af.
Man kommer i skole, som var det et helvede.
Man kommer ud i friheden, som var det
frihed på prøve.
Man græder og ønsker sig bare VÆK!

Kommentarer

Kære dig :) 

Jeg bliver ked af at læse at du har det så dårligt i din klasse, det gør mig ondt. For der er ingen der skal mobbes ligemeget hvad, ingen fortjener det overhovedet, jeg synes du skal snakke med nogen om det fx din lærer eller dine forældre til de kan gå videre med det, for du skal ikke føle dig som et nul. Du er ligeså meget værd som alle andre, det lover jeg dig.

Jeg forstår ikke helt om det er skolen du vil væk fra eller om det er livet du vil væk fra derfor skriver jeg lige om begge ting: Nogen gange hjælper det at skifte skole, måske er det noget for dig, du kunne prøve og tage snakken med dine forældre måske? eller nu ved jeg jo ikke hvor gammel du er men du kan måske tage på efterskole det kan man i 8,9 og 10 klasse, det kan være det kunne være noget for dig ? jeg kan sige det er helt vild fedt at være på efterskole, der er ingenting med mobning at gøre.

Hvis du har fået selvmordstanker kan du fx gå op til din læge og sige at du har fået det så skidt, så kan det være du kan komme til at gå til psykolog til du kan få det meget bede end du har det nu :). for ingen fortjener at være så langt ude, har selv prøvet det og det føles som om der ingen udvej er. Men det er der altid.

Jeg synes du skal logge på chatten, der sidder voksne som meget gerne vil lytte til dig og hjælpe dig med at finde en vej ud af mobning, du kan være helt anonym :) De har åben Mandag-Torsdag 14-19.

Smil Fra Felicia.

307

Tak for din kommentar.
Egentlig er digtet mest af alt hentydet til, hvordan jeg havde det, da jeg netop blev mobbet. Jeg er gået ud af skolen nu og skal på produktionsskole nu. Har allerede gået på fire skoler. Den sidste var en folkeskole, men dog gik den meget efter "special skoler". Men digtet hentyder også til selvmords tanker om det så var på det tidspunkt eller nu er underordnet. Men digtet hentyder til en masse "følelser" for at sige det sådan. Men nej, ingen har fortjent at blive mobbet.
Men endnu engang tak for din kommentar. (:

298

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program