Forhold og crush

forumspørgsmål

Forhold og crush

forumspørgsmål af
Sarah
18 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Inden jeg stiller mit spørgsmål, skal i lige høre historien bag først.

Jeg har en eks som slog op med mig for 3 måneder siden efter at have været sammen i et halvt år. Han kunne ikke begrunde hvorfor, og valgte at blokere mig da jeg spurgte ham om hvorfor. Tid gik, tog kontakt med ham igen og spurgte om hvad grunden var. Fik hertil at vide, at stadig ikke var sikker på hvorfor og det, men at han nok ville kunne finde ud af det, hvis vi snakkede om det face to face. Sagen er den, at vi aldrig fik snakket, da jeg ikke ville mødes med ham, da det ikke var praktisk for mig, og jeg ville heller ikke ringes med ham, da jeg i forvejen ikke bryder mig om at tage i telefon. Det hele skete lige før sommerferien. Vi aftalte at snakke i skolen når den begyndte igen. Det har vi aldrig fået gjort, da hverken han eller jeg har opsøgt hinanden. Jeg finder så ud af, har vidst det til en hvis grad, at han slog op fordi jeg ikke ville have at han tog stoffer. Jeg vidste godt at han havde gjort det et par gange, men ville ikke være indblandet, så sagde at måtte vælge. Han valgte mig, og der gik et par måneder før han slog op. Men ja, grunden til at han slog op med mig var fordi jeg ikke ville have at han tog stoffer. Han ved ikke at jeg ved det.

Det skal også lige siges at forholdet ikke var super godt, mange ups and downs, der var tit problemer.

Jeg har så fundet mig en ny kæreste, som er rigtig sød. Vi har snakket sammen i 2 måneder, og været officielt kærester i 3 uger nu.

Men.

Min eks går på samme skole som mig, så ser ham af og til. Og selv om jeg elsker min kæreste, så er jeg stadig tiltrukket af min Eks. Kan ikke helt forklare det, men det er lidt som om jeg har et crush på min eks.

Ting er gået ret skævt på hinanden. Men der er en sandsynlighed for, at han ikke fortalte mig sandheden/grunden lige med det samme og over besked. Måske var hans plan ikke at sige det overhovedet. Måske var hans plan at vente med at fortælle mig det til der var gået noget tid, og så fortælle mig det i person.
Men på den anden side.
Så kunne det også være, at han bare ikke ville risikere at være den der blev slået op med. For jeg spurgte ham sidste gang jeg var sammen med ham fysisk før vi slog op, om han havde skaffet sig af med stofferne. To dage efter slår han op. Så det kan også være han var en nar og ikke ville skade sit ergo, fordi han mente jeg havde fået færden af hans hemmelighed.

Mit spørgsmål er derfor;
Hvad skal jeg gøre? Jeg bryder mig ikke om det semi had der er imellem os. Jeg er ikke i stand til at kunne tale til ham eller med ham, og jeg føler mig utilpas i nærheden af ham.
Og når/hvis Jeg nu har et crush på ham, hvad skal jeg så i det hele taget gøre? Jeg har jo en ny kæreste, jeg burde ikke have crush på nogen andre end ham. Og burde jeg skrive til min Eks? Vil Det gøre nogen forskel, for han kan jo være ligeglad.

Kommentarer

Jeg har stadigvæk et øje for mine exes selvom jeg har været i et forhold i 4 år og de andre er fra før det. Jeg har jo haft følelser for dem før af en grund og de har stadigvæk et særligt sted i mit hjerte. Jeg taler ikke med nogen af dem men holder øje med dem på de sociale medier og ønsker, at de har det godt.

Jeg ved ikke helt hvad du skal gøre. Du er enten ikke kommet dig over din ex eller også har du det bare som jeg har det med mine exes. Du kan enten vælge at slå op med din kæreste og vente til du er ovre din ex (synes ikke du skal finde sammen med din ex da du siger at forholdet ikke var super godt), eller også kan du blive i forholdet med din kæreste og så bare egnorere din ex og prøv på ikke at tænke på ham.

296

Selvfølgelig ønsker jeg min eks kun det bedste, og jeg kan sagtens se hvad du mener med at ekser stadig har en plads i hjertet et eller andet sted. Det er bare svært at finde ud af det.

Har overvejet at måske skulle sætte mit nuværende forhold på Pause, men min kæreste er med på hvad der foregår og hjælper mig igennem det. Synes bare ikke det er rart at skulle føle jeg burde undgå min eks.

319

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program