Er det mig den er gal med?

forumspørgsmål

Er det mig den er gal med?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 7 måneder siden

 Hej

Her i dag i skolen, blev jeg rimlig meget uvenner med min bedsteveninde, det skal lige siges at det er første gang. Jeg er lige startet i 8. så det hele køre rundt, og det her var ikke lige det jeg havde allermest bruge for, men hvad der sker i ens liv, kan man jo ikke altid selv bestemme. 

Når men jeg ville gerne snakke med min veninde, og har villet det i to snart tre dage, da jeg har skulle tage stilling til noget, jeg går nemmelige lidt og roder med tanker om at skifte skole. Et simpelt og sølle spørgsmål. Når men jeg skrev en besked til hende for tre dange siden, om vi ikke kunne snakke dagen efter. Og det svarede hun så ikke på. Så næste dag i skolen, spurgte jeg hende, og først lavede hun sjov og sagde nej, meget i ironisk og så sagde hun ja, men med en tone, som om hun ikke gad. 

Så kom første frikvater, og hun sagde at vi kunne gøre det senere. Så kom andet, og hun valgte at gå hjem, og hun sagde at vi kunne gøre det når hun kom tilbage. Men da hun kom tilbage var pausen lige slut. Jeg gik hjem med ondt i hovedet, så vi kunne ikke snakke efter skole. 

Nå men så i dag, spurgte jeg igen om vi ikke lige kunne snakke, og hun sagde i ti pausen og hun gik hjem igen. Så skrev jeg en besked om at jeg ikke synes det var sødt af hende bare at glemme det. Da hun så havde læst den, og var kommet tilbage, ville hun gerne snakke men der var kun et minut tilbage, og jeg ville ikke skulle skynde, mig eller være presset når vi skulle snakke om det, for for mig er det jo ret alvorligt. 

Når men vi aftalte at gøre det efter skole, og så gik hun bare, sammen med nogle af de andre piger. 

Så skrev jeg til hende da jeg kom hjem, at jeg var skuffet. Og hun sagde at efter at hun havde været der for mig så meget sidste år (jeg ar deprimeret, og virkelig ked af det, og bad hende meget om hjælp, da jeg ikke har andre sådan tætte veninder.) nå men så blev vi ret sure på hinanden. Også skrev hun at vi godt kunne være sammen, men det skulle ikke være for at snakke om mine problemer. 

Og nu ved jeg ikke rigtigt hvad jeg skal gøre. Er det mig der er sur og ked af det uden grund, er jeg helt forkert på den, eller hvad...???

Kommentarer

Hej

Jeg har selv skiftet skole for nylig, og jeg er også lige startet i ottende. Jeg havde ikke så mange venner og veninder og snakke med. Men jeg havde én som jeg snakkede med i frikvarteret over sms, og hun har rigtig mange venner. Og jeg gjorde hende irriteret ved hele tiden at hænge på hende, det er det der er så svært ved kun og ha´en eller få veninder. Men det er ikke sikkert at det er løsningen at skifte skole. Da jeg skiftede skole kom jeg for noget dårligt til noget forfærdeligt. Men så begyndte jeg at være lidt mere åben, og jeg begyndte at gå til noget, og lade vær med at hænge mig så meget i fortiden. Måske skal du være lidt sødere eller måske tænke lidt mere før du siger noget.. Jeg ved godt at det er svært at ændre noget på sig selv, og det er nitten at finde ud af man har gjordt noget forkert i så lang tid. Men måske skal du prøve at ændre opførsel før du skifter skole.

Men af hensyn til din veninde, måske kan man godt forstå at hun ikke gider og snakke om dine problemer hele tiden, man skal snakke lidt om hinanden. Men hun kan ikke kræve at der slet ikke tales om dig og dine problemer.

Til sidst vil jeg bare lige huske dig på, at man kun kan ændre sin egen opførsel, man kan ikke tvinge andre til at ændre deres opførsel. Og husk ogs at være det gode eksempel.

Håber jeg har hjulpet dig! :D Held og lykke!

277

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program