Klar til sex?

forumspørgsmål

Klar til sex?

forumspørgsmål af
Elisabeth
Oprettet 12 år 3 måneder siden

 Vil godt lige slå fast først at jeg er 17, så jeg ved hvordan sex foregår osv.

Mit 'problem' er bare.. Jeg er jomfru. Ikke at jeg ser noget galt i det, men jeg har problemer med at finde ud af hvad jeg vil, hvad jeg har lyst til og om jeg er klar til sex. 

Jeg har kysset med mange drenge... Mange! Jeg er en party-tøs og elsker at score og elsker at få den slags opmærksomhed, fordi drengene synes jeg er lækker og fræk. Det har jeg en tendens til at udnytte og ingen tvivl om at jeg også kan være kold og flabet. (Håber ikke i får et forkert indtryk af mig nu - om at jeg er nem eller noget) 

Well.. Jeg har før haft telefonsex med en ekskæreste (mens vi var kærester). Jeg nød det og var fuldstændig fanget i den lyst. Jeg har før i tiden sendt undertøjsbilleder til nogle drengevenner (ca. 2 - på forskellige tidspunkter) og bliver da også tændt, når de siger at jeg har en fræk krop. Altså generelt tænder jeg på normale ting og har lyster og kan godt blive våd forneden. Jeg har onaneret før, men det er dog et stykke tid siden nu. 

Nu tænker i nok - underligt hun så er jomfru! Ja, det synes jeg også. For selvom jeg har den største lyst til sex, så kan jeg ikke få mig selv til det. Jeg har før lavet noget med en dreng (kun 1 gang), men jeg kunne ikke få mig selv til at lave noget mere end det. Når jeg virkelig tænker på sex mellem mig og en dreng, så er der både lyst, men også den følelse af at jeg ikke klar.. Men jeg vil virkelig godt have sex!

Er jeg bare endnu en forvirret teenager, eller hvad synes I? Håber i kan hjælpe, for mit lille hovede kan simpelthen ikke rumme at tænke mere på det! Har altid været sådan ''Jeg skal finde en kæreste og så skal jeg lige bruge nogle uger på at se om han er den rigtige og så kan vi have sex'' - men nu har jeg bare lyst til at gøre det right away (ikke at jeg kunne finde på det). Har dog også et godt øje til en fyr og det er gensidigt og vi har da også snakket om det, men vil gerne have jeres mening inden jeg gør noget som helst.

Er jeg ikke klar eller hvad sker der med min krop og lyster?

 

KH Elisabeth, 17

Kommentarer

 Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg mener. Men jeg tror du er klar. Mit bedste råd er at du måske ikke bare gør det, men gør det på et tidspunkt hvor det følels rigtigt. 

Og måske starte lidt i det små, og måske ende med sex og måske ikke. Det skriver jeg fordi det lyder som om, du måske ikke vil alligevel, når du er så meget i tvivl, og ikke bare ved det. Men alligevel lyder du jo ikke bange, eller uerfaren. Men jeg tror først du ved hvad der følels rigtigt når du står i siturationen. Så derfor skal du måske kende ham godt, så du kan forklare dig, hvis der bliver brug for det...

Ved ikke om du kan bruge det til noget. 

588

har lidt det samme problem men jeg er bare 14 og en dreng jeg har en kæreste som samme alder hun har haft sex. jeg føler jeg er parat sysisk men ik fysisk

644

 Jeg har det på samme måde - er næsten på din alder. Jeg kender bare ikke min seksuallitet endnu.. .

635

hej Elisabeth

det er helt normal, det du skriver. du skal først have lyst til at dyrke sex, når du virkelig har lysten. det kan være du ikke har den helt endnu, men du er ikke særlig gammel . der er altså mange på din alder der ikke har haft sex endnu. det kan godt være du ikke tror på det , men det passer altså.

jeg kan huske da jeg havde sex første gang, med min exs jeg følte mig tvunget til det, fordi han gerne ville. og efter vi havde det, har jeg fået sådan en dårlig oplevelse med det, fordi jeg synes det gjorde ondt, og jeg var faktisk ikke klar til det. men var kun 15. siden den gang har jeg ikke haft sex. fordi det blev sådan en dårlig oplevelse. så nu er jeg helt bange for det. så vent tilddu er 100 % klar til det. til du ikke for sådan en dårlig oplevelse som mig, til du bliver helt bange for det.

Håber du kan bruge svaret, ellers synes jeg du skal ringe til sexlinien, de har en telefon. du kan se deres åbningstider, og telefonnr, inden på deres hjemmeside og det er helt anonymt.

KH Felicia.

708

Jeg har heller ikke været klar til det, indtil jeg blev 15.

Det, som fik mig til at være klar var nok at jeg havde en kæreste, som jeg var meget glad for. Han ville meget gerne have sex med mig, men forstod også, hvis jeg ikke var klar, og spurgte om lov, til tingene hver gang. Altså han spurgte om lov til at tage mit tøj af, og røre osv.

Det var vel også lidt grænseoverskridende, men jeg lod ham gøre det, og vænnede mig derfor til tanken, og så blev jeg klar :)

589

Hej Elisabeth 17.

Nej du er ikke underlig du har bare god tid, det er jo dejligt der er nogen som dig.

Nu snakker jeg lige fra hjertet. Når din mødom skal springes, så skal du ikke gå i byen fo få den taget ved et eengangs knald, lov mig det. det siger jeg fordi, det er en ære at få den taget for så føler du dig som kvinfe, det er også en stor ære og prikke den. Derfor skal det være en du har stærke føelser for, men samtidig en der ved hvad han ligger og roder med, det skal foregå stille og rolig, så undgår du også at bløde. Jeg mener at hvis du finder en der er totalt liderlig og bare køre pikke i bund, så bliver du altså øm. Men du må gerne være total liderlig, des mere våd du er des bedere. Håber du kan bruge det til noget.

Stort knus fra Niller.

596

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program