piller

brevkassespørgsmål

piller

brevkassespørgsmål af
august
13 år
Oprettet 2 år 7 måneder siden

hej hvordan får jeg fat i piller så jeg kan dræbe, mig selv har ikke lyst til at gøre min famillie ked af det. Men føler ikke rigtigt at der er nogen mening med livet mere.!!?

Svar: 

Kære August

Du må have det rigtig svært lige nu, når du har lyst til at tage piller og dræbe dig selv. 

Jeg kan ikke fortælle dig hvordan du får piller, for jeg mener ikke at selvmord er den rigtige løsning.

For mange der har selvmordstanker, handler det om et ønske om at der skal ske en forandring. At det der er svært eller gør ondt skal gå væk eller blive anderledes. Men jeg ved at det kan lade sig gøre at ændre tingene, uden piller. Så man kan blive i livet, og få glæde af forandringerne. 

Nogle gange kan man have brug for hjælp til at finde meningen. Og til at få det bedre. Der er mange der gerne vil hjælpe. 

Ved din familie godt hvordan du har det? Hvis ikke tror jeg de vil blive rigtig glade, hvis du fortæller dem det. Så får de nemlig chancen for at hjælpe dig. Det kan også være du har en lærer i skolen, som du er tryg ved. Hvis du fortæller om dine selvmordstanker, skal din lærer hjælpe.

Du er også velkommen i vores rådgivning. Skriv en sms til 25806060 eller klik forbi vores chat. Så kan du snakke med en af vores rådgivere om hvad der gør dig så ked af det, og om hvordan du får hjælp til at få det bedre. Livslinien har også frivillige der sidder klar ved telefonerne alle årets dage mellem kl. 11 og 05 om natten. Du kan ringe anonymt på 70 201 201. 

Kære August. Du kan få det bedre, og du kan finde meningen med livet igen. Det er jeg sikker på. Du har allerede taget et stort skridt ved at række ud og fortælle at du har det rigtig svært. Jeg håber du vil få et skridt videre og bede om mere hjælp, for jeg ved at det kan gøre en kæmpe forskel. 

Gode tanker Tanja

Tanjas billede
Tanja fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program