Cutting og sommer

forumspørgsmål

Cutting og sommer

forumspørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 5 år 2 dage siden

Som overskriften siger, så er dette emne om cutting og sommer. Jeg er en pige på 18 år og jeg har cuttet gennem en længere periode. Ingen har nogensinde vidst noget om mit cutting-problem. Jeg har ikke cuttet i 7 mdr. nu - og det er jeg stolt over! Lige nu står sommeren for alvor på i Danmark og mine ar bliver kun tydeligere og tydeligere. Jeg skal på ferie med min familie, i slutningen af Juni og jeg er allerede rædselslagen over, at jeg ikke kan skjule mine ar på mine lår, når jeg har bikini på :((( Jeg føler mig så utilpas bare ved tanken om det! Er der andre, som står eller har været i samme situation? Eller nogen, som har gode råd/undskyldninger til at skjule ar?

Kommentarer

Jeg er en pige på 20 år, som cutter.
Mine forældre ved godt jeg gør det. Men har sammen problem med, at jeg ikke kan have kortærmede på eller shorts.

681

Du kan sige at du rigtig nemt bliver sol skoldet. Det gør jeg nemlig når jeg skal skjule ar fra cutting.

726

Jeg står i samme problem. Jeg, eller min kæreste har ledt nettet tyndt for at finde et produkt, der kan dække mine ar, så jeg kan være med på samme vilkår, som andre. Strand og bare sommer i det hele taget. Der findes måske en foundation, som kan dække det (har ikke selv prøvet den endnu). Den hedder noget med dermablend, fra vichy.
Har ellers fået et bud på selvbruner. Det har jeg også overvejet. Men har dog hørt fra en, der ved ret meget om makeup, at det nok ikke kan holde til en badetur ved stranden. Har også en datter, som det skal skjules for, men i det hele taget familie og venner. Selvom de ved jeg gør det, gider jeg ikke vise det frem.

Men hold nu op hvor er jeg træt af det. Kæmper for at stoppe, men det er svært efter 13 år.

689

Man kan dække dem med makeup, hvis man bare blander det rigtigt sammen så det ser normalt ud. Stod i samme situation engang og der endte jeg med at finde en tutorial på youtube på hvordan man dækker sine ar med makeup.

695

Æv, jeg søger samme svar :( Jeg har cuttet siden jeg var 13 og er i dag 27. Har dog haft perioder af års pauser men det sker stadig en meget sjælden gang imellem. Mine værste ar er på indersiden af underarmene og mange har været så dybe at jeg er blevet syet mange mange gange. tror jeg har fået omkring 70 sting gennem tiden. Og selvom nogle af arene er 10 år gamle forsvinder de bare aldrig på trods af køb af produkter/cremer for flere tusind kroner. Jeg står i samme situation hvor min nærmeste familie og nærmeste veninder kender til det, men har stadig ikke lyst til at vise dem.. overhovedet. Jeg er blevet god til gennem tiden at vinkle mine arme når jeg spiser osv så man ikke ser dem, men alligevel er der af og til nogle (fx min kærestes niecer!) som pludselig ser noget på mine håndled på trods af langærmet bluser og spørger hvad det er :( Og jeg bliver altid vildt akavet og kommer med en eller anden dårlig undskyldning som "ikke noget" eller "jeg er faldet engang". Nogle af mine ar andre steder på kroppen har jeg fået dækket med tattoveringer, og det har hjulpet rigtig godt. Det skal jeg nok også have gjort med min underarm på et tidspunkt, for har endnu ikke fundet noget make up, der dækker det ordentligt. Synes ofte at når jeg så kommer ud i noget andet lys bliver de nærmest endnu mere tydelige fordi det er svært at finde en foundation der passer ordentligt i farven og synes hurtigt det bliver slidt af på arme/ben.. Øv øv øv....

457

Jeg står i den situation, at jeg har cuttet og det var okay dybt. Jeg har prøvet med makeup for at få det skjult lidt, men det virker bare ikke rigtigt. Men mine ar er ved at forsvinde lidt. Min familie ved det ikke, og der er ikke mange af mine venner der ved det. Men jeg håber virkelig at de snart bliver mindre tydelige:)

56

Måske en vandfast foundation dog har jeg ikke selv fundet en der døkker ordenligt

33

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program