*[TIL PIGER]* Hvad synes i er frækt?

forumspørgsmål

*[TIL PIGER]* Hvad synes i er frækt?

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 7 år 12 måneder siden

Hej piger. Jeg er en dreng som godt ville give min kæreste en fræk oplevelse i sengen. Hvad synes i er frækt? Blive taget på brysterne, røven eller i få finger? Noget i den stil :)

Kommentarer

Få slikket fisse, det er virkelig himlen!

920

Hejsa :)
Jeg synes det er frækt at blive taget bagfra mens jeg bliver hevet i håret. Kvælertag, slag ovs. er også pænt frækt (men hør lige kæresten først før du bruger vold). Hvis du skal give finger og lege med hendes klit, så husk på at klitten er det mest følsomme på kvindekroppen så ikke pres hårdt bare nus den eller rør rundt om klitten. Vis hende at du har styr på dit shit og hør efter på hendes støn hvad hun synes er dejligt. Når du slikker hende så slik alfabetet så det ikke bliver for monotomt. Fortæl hende hun dejlig, fræk, sexet og smuk mens du knepper hende.

Håber du kunne bruge det haha

932

Det at få olie smut ud over kroppen er en fantastisk oplevelse for alle... Eller det at få smurt flødeskum over sine nipples og så at min kæreste slikker det af... Det er virkelig fantastisk!;)

627

Synes personligt at det er rart at blive mast på røven mens man kommentarer som: "god røv du har" og "du er så fkn sexet" og så at få finger og slikket fisse bagefter... Elsker det, og stønner tit højlydt, haha. Men altså: det bedste er at få finger og få slikket fisse, synes jeg

89

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program