Æde-flip?

forumspørgsmål

Æde-flip?

forumspørgsmål af
Christina
Oprettet 8 år 12 måneder siden

Hej jeg hedder Christina og er 16 år. Jeg går i øjeblikket til psykolog og noget andet inden for psykiatrien som prøver at finde udaf hvad jeg har, fordi jeg har haft det rigtig dårligt i rigtig lang tid. Indtil videre tror de det er angst og depression.

Så her igår sad jeg sammen med mine venner og snakkede og jeg fik pludselig lyst til slik (havde lige købt et helt lager, så jeg havde til en anden gang også, hvis det skulle være.) og så da jeg havde spist mine chips, fik jeg lyst til mer, jeg fik en af mine"æde-flip" og jeg kunne simpelthen ikke stoppe, jeg følte det som om, at hvis jeg ikke spiste det nu var der andre der ville tage det, selvom det er låst sikkert inde i mit skab. Har haft de "æde-flip" så lang tid jeg kan huske tilbage og det gik op for mig at det var derfor jeg altid brute mine gavekort så hurtigt, fordi jeg netop følte at de ikke ville du mér og jeg derfor ikke kunne tage på f.eks Jensen bøfhus (hvis gavekortet var dertil). Fordi jeg har haft de dér "æde-flip" har jeg været bekymret for om jeg blev overvægtig og har derfor gjort ting for ikke at blive så tyk, jeg faster nogle gange og spiser generelt mindre mad hvis ikke det er min livret og går udenfor i kulden uden så meget tøj på, fordi at jeg har hørt at det slanker, har også købt en af de dér "body curver formers" som også skulle slanke. Jeg har aldrig tænkt på at kaste op efter maden, hvilket er derfor jeg aldrig selv har tænkt at der kunne være bare den mindste spiseforstyrrelse, men nu når jeg begynder at tænke over det, tror jeg mere og mere på at det kunne være bullimi.

Jeg har virkelig brug for jeres mening? Hvad skal jeg gøre og hvad tror i? er jeg bare paranoid eller??  ....

Kommentarer

Hej !

 

Måske er du bare mad-glad, og de fleste frygter at tage på.

Men det er MEGET usundt at spise så uregelmæssigt dér og at gå ud i kulden uden så meget tøj på. og man skal ikke tro på alle slanketips, overhovedet ikke (; 

Jeg synes du skal tale med din psykolog om det, for sådan nogen, plejer at være gode til at finde ud af, hvad det egentlig er man har gang i, og hvorfor man gør det, og når man ved hvor problemet ligger, er det meget lettere at gøre noget ved at det.

 

Den der hjælper en bedst, er en selv!

Held og lykke med at finde ud af det <3

 

D.(;

190

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program