Tvivl, og venskab.

forumspørgsmål

Tvivl, og venskab.

forumspørgsmål af
Italy Me.
Oprettet 12 år 8 måneder siden

Hej alle.

Jeg er en pige på 14, og jeg er lige startet på en ny skole. Jeg kender kun to. Jeg har to problemer.

1: Da jeg lige er startet i min nye skole, kender jeg jo kun to så det er dem jeg tilbringer min tid med. Men de er begge drenge, og jeg kunne godt tænke mig at snakke lidt med pigerne i min klasse. Jeg kender to af pigerne lidt, men jeg snakker ikke med dem. De to piger jeg kender går sammen hele tiden, og så går de seks andre piger ellers sådan sammen. Jeg har set at en af pigerne også en gang imellem, står alene og hun virker rigtig sød. Jeg har ikke snakket til hende endnu, så mit problem er nogenlunde det samme som det forrige: hvordan kommer jeg i kontakt med pigerne. Jeg er ikke typen der bare går hen og siger hej! Og der er også nogle drenge jeg gerne vil i kontakt med, HVORDAN GØR JEG?

3: Vi skal på en tur i næste uge, for at lære hinanden bedre at kende, da vi er en sammenbragt klasse. Og jeg er bange for at vi skal sove pige-pige. Og problemet er jo at jeg ikke kender nogle af pigerne! Så jeg føler mig ikke så tryg ved at sove med dem. Jeg håber at jeg må sove med min drengeven, og at lærerne ikke tror at det er af seksuelle årsager(for det er det IKKE)..

Hjælp! Jeg kunne især godt bruge råd fra drenge omkring det med ham drengen, jeg gerne vil i kontakt med. Jeg har valgt at være anonym, og kaldt mig for 'Italy me', da jeg kommer fra Italien.

 

Kommentarer

 Hej 

Jeg er godt nok ikke en dreng, men jeg håber at mit råd vil hjælpe alligevel. 

Jeg kender godt det der med "klikker" på en måde. At piger er sammen, i grupper og det er svært at blive en del af det. Jeg stod også bare udefra og så på. Men så tog jeg mig sammen, og snakkede mere og mere med dem. Og nu er jeg en del, af pige gruppen. JEg ved ikke om det er blevet bedre det hele af den grund, men nu føler jeg mig da i det mindste som en del af noget. Og det tror jeg også at du vile komme til. Du skal bare springe ud i det. 

ps. Der er ikke ret mange unge, som bare kan gå rundt og sige hej til folk, uden at have været lidt nervøs og usikker første gang man gjorde det. 

Held og lykke. Håber det går dig godt. 

515

Mange tak for dit svar! Jeg vil helt klart følge dig råd!:-)

472

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program