Spiseforstyrrelse.

forumspørgsmål

Spiseforstyrrelse.

forumspørgsmål af
Anonym.
Oprettet 10 år 3 måneder siden

Hjælp.

Jeg er en pige der lige er fyldt 13 år i ferien. Jeg har rigtig dårlig selvtillid, hvilket mine venner støtter mig rigtig meget i. Men mit andet problem, er at mange tror at jeg er ved at få/har en spiseforstyrrelse. Både mine forældre og veninde, har taget emnet op. Og jeg nægter jo hver gang, men det kan jo godt være at jeg bare nægter sandheden. Jeg har Googlet noget om anoreksi-symptomer, og de fleste kan jeg godt genkende. Jeg synes selv jeg skal tabe mig og er grim, men de fleste ville nok kalde mig undervægtig. Jeg er ikke helt sikker, men jeg vejer nok omkring 38 kg og er 160-161 cm høj. Jeg har ikke menstruation endnu, det kan jo stadig komme med tiden, men min far har fortalt mig at mine spisevaner kan være hormon forstyrrende. Jeg kan ikke lide at spise, for mig skal det helst bare overstås, så jeg ikke er ALT for sulten. Jeg tjekker også meget bag på pakken, for at tjekke kalorier, fedt og sukker. Og hvis jeg har købt noget mad/drikke, og først kigger på embalagen når jeg har spist det, og opdager at der lige var lidt mere sukker i end jeg troede, så får jeg det rigtig skidt. Jeg spiser kun morgenmad i weekenden, hvor jeg så spiser en grovbolle uden mælk og fedstof. Til frokost spiser jeg i hverdagen en grovbolle eller frugt, og i weekenden er min sene morgenmad også frokost. Til aftensmad spiser jeg heller ikke så meget, og spiser meget grønt og fuldkornsprodukter. Har jeg eller er jeg ved at få en spiseforstyrrelse, og hvad skal jeg være opmærksom på? Kom med din mening eller dit råd!

Det er nok ret underligt at jeg selv spørger, når det jo plejer at være ens nærmeste der spørger 'har min veninde en spiseforstyrrelse?'. Men jeg havde bare lige brug for at få svar på mine problemer.

På forhånd tak.:-)

Kommentarer

 Hej 

Jeg kan ikke fortælle dig om du har en spiseforstyrrelse, men jeg synes, at hvis du ikke allerede har gjort det, så skulle du prøve chatten. For at snakke med en rådgiver. For  jeg kan ikke fortælle dig det. 

For det meste er den som har spiseforstyrelsen, ikke selv klar over. Men de betyder vel ikke at man ikke kan være det...? Jeg ved det ikke, men jeg synes du bør snakke med en voksen om det. 

Hav det godt.

Sarah. 

372

Mange tak for rådet! Jeg vil følge det og se om det hjælper.:-)

Kh. Anonym.

372

 Det håber jeg at det vil gøre. 

Men du skal bare huske en ting. At passe på dig selv, uanset om hvor du står efter en evt. rådgivning. Og uanset hvad du gør, så pas på dig selv. Det er det vigtigste. 

Kh. Sarah. 

380

Kære dig

jeg synes du skal gå til lægen og få det tjekket? For det er altså vigtigt. måske har du nogle tegn på at du har en spiseforstyrrelse. og lægen kan hjælpe dig. du kan enten tage dine forældre med eller du kan bare tage derop alene. Håber du kan bruge svaret

kram felicia.

367

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program