Stoffer

forumspørgsmål

Stoffer

forumspørgsmål af
Ldlfkdkfkfjjdjdjd
14 år
Oprettet 3 år 2 uger siden

Jeg er en pige der næsten lige er fyldt 14, jeg har i  noget tid drukket meget alkohol, røget og taget snus og nu er jeg begyndt på stoffer. Jeg ved godt at det ikke er særligt godt, men for mit vedkommende får jeg det bedre mentalt bedre af det. Er det meget skidt eller er det fint?

Kommentarer

Stoffer har et kemikalie somm hedder dopamin, somman kan kalde for et form for lykkestof. Der er også andre kemikalier i stoffer, som i kort tid for dig til at glemme alt det dårlige i dit liv. Derfor er det nemt at blive afhængig. 

I bund og grund er svaret til dit spørgsmål at det er meget skidt. Du burde stoppe mens du stadig har det mindste selvkontrol. 

Btw 14 år er ret tidligt at begynde at drikke alchohol . Jeg er 15 og drikker selv meget, men hvis du er en "late bloomer" kan det stoppe din vækst.

227

Hejsa

keg kan godt forstå det får dog til at føle dog bedre men der er så mange andre ting og mennesker der kan hjælpe dig på meget bedre og sundere måder...

du ville fortryde det så emget i fremtiden... du kan ende med ikke at få noget job eller karrier det er meget bedre at søge hjælp hos andre mennesker?

211

Lad mig sige det lige ud. Jeg synes det er totalt dumt af det du har gang i. Du tror selv du har gang i noget smart nu, men det bliver det sandsynligvis ikke ved med at være. Få hjælp til at komme ud af det Nu. De bedste hilsner fra Emil. 

252

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program