Min kæreste falmer jo mere vi er sammen..

forumspørgsmål

Min kæreste falmer jo mere vi er sammen..

forumspørgsmål af
Christina
Oprettet 9 år 3 måneder siden

 Hej, håber virkelig i vil hjælpe mig !..

Mig og min kæreste har været sammen i over et halv år nu, i starten skrev han søde ting til mig, sagde jeg var smuk skrev han elskede mig, det gør han stadig men slet ikke på sammen måde. Jeg føler han er ligeglad med mig, han vil bare have mig som kæreste fordi jeg er meget populær blandt hans venner.. ( i skal ikke tro jeg er selvglad i: ) 

f.eks :En af mine veninder havde lagt et billede på face af mig hvor jeg stod i bikini, og min bedstedrengeven sendte linket med billedet til mig og skrev " godt billede" jeg troede først han skrev det fordi han synes jeg så tyk ud, men han forklarede mig at han aldrig havde set mig i bikini og synes jeg havde en flot krop. Han var sammen med min kæreste og min kæreste skrev intet til mig, han kommentere aldrig mine billeder på face og han skriver aldrig på min væg. Men han kan godt skrive til andre pigers billeder og vægge.. jeg føler mig lidt til grin, hvad skal jeg gøre? hvordan skal jeg forklare min kæreste det? :(

Kommentarer

 har noget lingende det samme problem min kæreste var os vildt sød i starten men nu er hun begyndt ik svare så meget på sms og hun skriver os søde ting med andre drenge som hun siger hun ik ser eller er noget med. 

det tager næsten livet af mig

366

Hey gutter <3

Jeg ved det er et sent svar, men det kan være i kan bruge det alligevel, og hvis ikk lige nu, kan i måske bruge det senerehen.

 

I bliver nødt til at snakke med jeres kærester om det. spørg, om kæresten er træt af dig? forklar at det føles sådan, og hvorfor. hvis i har gode grunde til at føle sådan, burde jeres kæreste forstå.

Det er ikke sikkert de tænker over det. (Jeg ved ikke hvor gammel christina er?) men specielt dig, der er 14, i den alder søger man som regel utrolig meget opmærksomhed fra hvem som helst, fordi det med kærester og forelskelse er en forholdsvis "ny følelse" ..

 

Men .. snak med dem. og spørg hvad I kan gøre, for at gøre det bedre selv.

D.(;

339

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program