Min kæreste.

forumspørgsmål

Min kæreste.

forumspørgsmål af
Anonym.
14 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

Hej læser.

Min kæreste har rigtig mange problemer med sig selv, til den grad at jeg ikke længere kan holde om hendes mave. Og hun siger at hun har disse tanker som oftest får hende til at græde.

Det sårer mig ekstremt meget og jeg ved ikke hvad jeg skal stille op.

Kommentarer

Hej,

Det er hårdt, når en man holder af har det dårligt, og det kan være svært at vide, hvad man skal gøre.

Jeg tror det er vigtigt, at du gør det klart for dig selv, at din kærestes problemer ikke har noget med dig at gøre. Hvis hun ikke vil lade dig holde om hendes mave, så er det ikke en afvisning af dig, men bare et udtryk for, at hun tumler med nogle problemer indeni.

Det bedste du kan gøre er at være der for din kæreste, lytte til hende, fortælle hende at du holder af hende og at du gerne vil hjælpe hende til at få det bedre med sig selv.

Du må nok også indse, at din kærestes problemer kan være så store, at hun også har brug for hjælp fra en voksen for at få det bedre. Det kunne være en psykolog eller lign. Hendes dårlige selvværd er mere end hvad du kan tage ansvar for, men du kan jo prøve at spørge ind til, om der er nogen der gør noget for at hjælpe. Ved du fx om hendes forældre kender til hendes problemer og hvad der evt. bliver gjort?

192

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program